Cum a reușit o femeie să fure un pat și o canapea din Ikea! Ireal ce metodă a găsit pentru a fenta „sistemul”

O femeie a șocat întreg mapamondul după ce a reușit să fure un pat și o canapea dintr-un magazin Ikea fără să fie observată de cineva. Metoda i-a surprins și pe polițiști și pe internauți.

02 aug. 2023, 23:22
Cum a reușit o femeie să fure un pat și o canapea din Ikea! Ireal ce metodă a găsit pentru a fenta „sistemul”
Cum a reușit o femeie să fure un pat și o canapea din Ikea! Ireal ce metodă a găsit pentru a fenta „sistemul”

O tânără în vârstă de 22 de ani a pusla cale un mod de furt de-a dreptul uimitor la un magazin Ikea din Danemarca. Făcând uz de o metodă neobișnuită, ea a reușit să sustragă o serie de articole voluminoase din magazin fără a atrage atenția cuiva. Aceasta a fost surprinsă în flagrant în ziua următoare, când s-a întors în magazin cu intenția de a repeta furtul.

Citește și: După ce Auchan a modernizat casele de marcat astfel încât să fie operate și de clienți, Ikea îl „angajează” la call center pe robotul Billie. Ce se va întâmpla cu operatorii din call center

O tânără de 22 de ani a impresionat cu ingeniozitatea sa după ce a furat dintr-un magazin Ikea. Ea a reușit să sustragă o canapea și un pat din magazin fără a fi detectată. Abia când s-a prezentat din nou în magazin în ziua următoare, cu intenția de a fura mai multe lucruri, a fost prinsă.

Pe data de 27 iulie 2023, în zona Frederikshavn, o tânără de 22 de ani a fost găsită vinovată de tribunalul din Hjørring. Aceasta a fost acuzată de fraude și furturi multiple și și-a recunoscut implicarea în aproape toate acuzațiile.

Poliția din regiunea Iutlanda de Nord a inițiat o investigație după ce femeia a fost suspectată că s-a cazat în mai multe hoteluri din zonă fără a achita pentru serviciile de care a beneficiat. De asemenea, s-a stabilit că a furat un pat și o canapea dintr-un magazin Ikea din Aalborg. Pentru faptele sale, tânăra a fost amendată cu 8.000 de coroane daneze, echivalentul a aproximativ 1.070 de euro. Tribunalul a decis că, pe lângă amendă, ea va trebui să suporte și costurile pentru bunurile furate din magazinul Ikea și pentru cazarea neplătită în hoteluri.

Procurorul cazului a declarat: „Femeia a recunoscut. Ea a explicat că a rămas temporar fără adăpost, motiv pentru care a fost nevoită să se cazeze în hoteluri.”

În timpul anchetei, polițiștii au fost uluiți de abilitatea tinerei de a sustrage o canapea și un pat din magazinul Ikea fără a fi detectată. Ulterior, femeia a dezvăluit metoda sa ingenioasă. Ea a folosit un punct de autoservire, scanând doar câteva articole mici, în timp ce patul și canapeaua au fost duse fără probleme. De asemenea, în cadrul investigației s-a descoperit că femeia nu a plătit pentru alte articole, precum un cadru de pat, elemente de fixare, lenjerii și alte obiecte. Valoarea totală a prejudiciului se ridică la 11.000 de coroane daneze, aproximativ 1.500 de euro.

După ce a reușit să fure aceste bunuri, tânăra s-a întors în magazin în ziua următoare, dar a fost identificată de un agent de securitate. Ea a fost reținută după ce a trecut de casele de marcat, asupra ei fiind găsite și alte bunuri furate.

Citește și: Ikea, anunț important pentru părinți! Retailerul recheamă un joc pentru copii din cauza pericolului de sufocare