Cum a reuşit o femeie să slăbească 70kg în mai puţin de un an, deşi a mâncat tot ce a vrut FOTO

O femeie care se temea că nu o să îşi vadă cei doi copii crescând întrucât era extrem de grasă, a pierdut peste jumătate din greutate în doar zece luni.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 17:37

Claire Alsop, în vârstă de 31 de ani, din South Yorkshire, Marea Britanie, a câştigat concursul Slimming World’s Woman of the Year. Ea a ajuns la 137 de kilograme după ce a născut doi copii, în urmă cu şase şi, respectiv, patru ani.

Ea a declarat că s-a decis să slăbească din cauza problemelor de sănătate cauzate de obezitate. „Aveam probleme grave de sănătate şi nu făcusem nici măcare 30 de ani”, a mărturisit Claire. Ea a reuşit să slăbească, deşi pasiunea sa este să facă torturi pentru prieteni şi familie.

„Nu puteam să stau în picioare mai mult de zece minute. Mă durea capul şi aveam nevoie să mă aşez. Am început să mă îngrijorez…mă gândeam dacă o să îmi văd copiii crescând, dacă o să îmi văd nepoţii. Am ştiu atunci că trebuie să fac ceva„, povesteşte femeia.

„Spun tuturor că am slăbit mâncând. Am putut mânca alimentele mele preferate, însă doar le-am gătit în mod diferit„, a declarat Claire.

Acum, ea face torturi cu un conţinut redus de grăsimi pentru prieteni şi familie şi va face publice reţetele care au ajutat-o să slăbească.

Claire aleargă în mod frecvent şi chiar a luat parte la o cursă de 10km pentru o organizaţie locală ce luptă împotriva cancerului.