Cum a reuşit psihologul Radu Leca să slăbească peste 100 de kilograme în şase luni. „Nu am avut un meniu”

Psihologul Radu Leca a devenit un exemplu de determinare și voință, reușind să piardă peste 100 de kilograme într-un interval de șase luni. De la o greutate inițială de peste 160 de kilograme, acesta a ajuns la doar 63 de kilograme. Într-un interviu recent, el a dezvăluit secretele transformării sale uluitoare.

17 nov. 2023, 15:17
Cum a reuşit psihologul Radu Leca să slăbească peste 100 de kilograme în şase luni. „Nu am avut un meniu”
Cum a reuşit psihologul Radu Leca să slăbească peste 100 de kilograme în şase luni. "Nu am avut un meniu"

Cum a reuşit psihologul Radu Leca să slăbească peste 100 de kilograme în şase luni. Acesta a dezvăluit că nu a urmat un regim alimentar strict, ci a adoptat o abordare radicală privind consumul de hrană. În primele șase luni, psihologul mânca doar 50 de grame de mâncare solidă în fiecare zi, echivalentul unei lingurițe. Restul a constat în consumul de lichide.

„Nu am avut un meniu. Primele șase luni de zile am mâncat 50g de mâncare solidă în fiecare zi. A fost, poate, cea mai neagră perioadă a mea în care m-am înfometat, am băut apă multă și am făcut foamea. Ulterior, am descoperit că nu am nevoie de mâncare, nici ca să trăiesc în opulența dopaminei ce apărea din cantitățile mari de mâncare consumată, nici să am senzația de bine”, a mărturisit Radu Leca, confom DCNews.

Citeşte şi: Cine este şi cu ce se ocupă Lorena Pancu, soţia lui George Tănase de la America Express. Cei doi au sărbătorit într-un mod inedit un an de căsnicie

Acesta a explicat că decizia de a slăbi a fost luată din motive de sănătate. Problemele sale legate de densitatea sângelui, care puteau duce chiar la moarte, au fost factorul determinant în această transformare: „Am avut de ales între a muri având sângele foarte gros, ca marmelada, și de a renaște fără mâncare. La mine problema a fost cantitatea de mâncare pe care eu o înghițeam compulsiv după fiecare pacient cu care lucram”.

Citeşte şi: Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: „E dreptul lui”

Psihologul a mai dezvăluit că a trecut printr-o intervenție medicală riscantă, dar necesară, pentru a își salva viața. După operație, a reușit nu doar să scape de kilogramele în plus, ci și să aducă o schimbare semnificativă stilului său de viață. „De la 167 kg, la 63 kg în prezent”, a subliniat el, evidențiind transformarea uluitoare prin care a trecut.