Cine este şi cu ce se ocupă Lorena Pancu, soţia lui George Tănase de la America Express. Cei doi au sărbătorit într-un mod inedit un an de căsnicie

George Tănase, cunoscutul comediant de la America Express, a deschis ușa către intimitatea sa personală, dezvăluind publicului povestea de dragoste frumoasă pe care o trăiește alături de soția sa, Lorena Pancu.

17 nov. 2023, 14:51

Cine este şi cu ce se ocupă Lorena Pancu, soţia lui George Tănase de la America Express. Despre cei doi s-a scris mai puțin în presa mondenă, astfel că fanii au fost nerăbdători să afle detalii despre căsnicia lor. George și Lorena au sărbătorit recent șapte ani de relație și un an de căsnicie, oferind publicului o imagine autentică a iubirii lor. Cei doi par să trăiască o poveste de dragoste ca în povești, iar imaginile postate pe rețelele de socializare arată că pasiunea lor este mai vie ca niciodată.

Lorena Pancu, soția lui George Tănase, este medic nutriționist și este pasionată de un stil de viață sănătos, cu accent pe sport și alimentație echilibrată. Atractivă și în formă, aceasta impresionează cu un corp de invidiat, iar postările lor comune din diverse vacanțe demonstrează că se bucură împreună de fiecare moment.

Citeşte şi: Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: „E dreptul lui”

Cei doi s-au întâlnit acum șapte ani, când Lorena a participat la unul dintre spectacolele lui George în Iași. O dragoste la prima vedere, așa cum a mărturisit el, i-a adus împreună și au decis să împărtășească viețile lor.

„A fost la un spectacol de-ale mele din Iași. A prins chiar ultimul loc în sală, pentru că nu era hotărâtă dacă vine sau nu. După spectacol, n-a avut curaj să vină să facă o poză cu mine, deși era lângă mine, dar eu stăteam pe telefon, de anxios ce sunt în societate și a plecat la club. Noi niciodată nu mergeam în club, dar un prieten avea masă acolo și m-a rugat cu cerul și pământul să mergem în club și am mers până la urmă”, a dezvăluit George Tănase.

Citeşte şi: Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. „M-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgenţă la Floreasca”

Desigur, drumul către fericire nu a fost lipsit de momente hazlii, iar George a dezvăluit că cererea în căsătorie a fost un spectacol total. Ascunderea inelului în șosete și aventura din aeroport au creat o amintire memorabilă pentru cuplu: „Cererea în căsătorie a fost un spectacol total. Mi-am dorit să fie amuzantă, dar și inedita. Am ascuns inelul în niște șosete și când am schimbat noi niște avioane pe acolo. Fix în ziua în care trebuia să o cer am văzut un șnur. Era șnurul de la cutia cu inelul și când am ajuns în aroport am avut o răbufnire. Am zis: am pierdut inelul. Și ea a întrebat ce inel? Inelul cu care trebuia să te cer”.

Deși se știau de mulți ani, cei doi au decis să oficializeze relația prin căsătorie abia anul trecut, în luna septembrie. Nunta lor a fost un eveniment deosebit, plin de distracție și bucurie, iar pe rețelele de socializare, George a scris cu umor: „Am înmatriculat-o pe Tănase”.