Cum a reușit să-i deschidă ochii un parapsiholog lui Carmen Grebenișan: ,,Mă ajută incredibil de mult”

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vloggerițe și are o mulțime de urmăritori. De curând, aceasta și-a deschis suflelul și a mărturisit că a fost la parapsiholog, iar după câteva ședinte se simte foarte bine.

22 nov. 2022, 16:15
Cum a reușit să-i deschidă ochii un parapsiholog lui Carmen Grebenișan: ,,Mă ajută incredibil de mult”

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vloggerițe și are o mulțime de urmăritori. Cu toate că are o viață foarte frumoasă și este împlinită atât din punct de vedere sentimental cât și profesional a simțit nevoia să găsească răspunsuri la întrebări care o măcinau așa că a apelat la ajutorul unui parapsiholog.

Carmen Grebenișan: ,,Și dacă ești bun, poate fi toxic”

Vloggerița a simțit nevoia să împărtășească cu urmăritorii ei cum au decurs ședințele de psihoterapie.

„Am fost la a treia ședină cu parapsihologul. E o doamnă la care mă duc și mă ajută incredibil de mult, este exact ceea ce aveam eu nevoie, este exact pe stilul meu de a comunica, cu foarte multe exerciții, cu soluțiile în față, fără a povesti, fără a insista pe tot felul de chestii care pentru mine sunt irelevante. Această doamnă pentru mine a fost exact ca o mănușă, ne-am potrivit la fix. Am avut o grămadă de exerciții pe care le-am pus în aplicare și au funcționat… legate de anumite aspecte din viața mea și situații cu care mă confrunt pe care doresc să le îmbunătățesc „, a povestit aceasta.

Unul dintre lucrurile pe care le-a descoperit a fost să își dea seama că atunci când este prea bună și își dorește să-i ajute pe ceilalți, acest lucru poate fi toxic.

„Am fost la a treia ședină cu parapsihologul. E o doamnă la care mă duc și mă ajută incredibil de mult, este exact ceea ce aveam eu nevoie, este exact pe stilul meu de a comunica, cu foarte multe exerciții, cu soluțiile în față, fără a povesti, fără a insista pe tot felul de chestii care pentru mine sunt irelevante. Această doamnă pentru mine a fost exact ca o mănușă, ne-am potrivit la fix. Am avut o grămadă de exerciții pe care le-am pus în aplicare și au funcționat… legate de anumite aspecte din viața mea și situații cu care mă confrunt pe care doresc să le îmbunătățesc „, a spus influencerița.

Citește și:Un alt concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”. Participanții și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi: „M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?!”

Carmen Grebenișan, despre relația pe care o are cu soțul ei: ,,Mie nici nu îmi vine să cred că am soț”

Celebra vloggeriță are o relație foarte unită cu soțul ei, Alex Militaru, despre care are doar cuvinte de laudă.

„6 ani în total am stat la Cluj și m-am mutat aici cu prietenul meu de atunci. Dar acum am soț. Și stau cu soțul. Mie nici nu îmi vine să cred că am soț, îmi e foarte greu să vorbesc de mine ca și cum sunt căsătorită, că nu mă simt așa. Tot timpul zic iubitul meu, dar îmi e greu să cred că e soțul. E foarte greu. Nu știu, mi se pare că sunt prea tânără ca să fiu căsătorită. Dar nu este de asta, pur și simplu îmi este greu să îmi atribui acest statut pentru că ideea de soție mi se pare alta.”, povestea aceasta pentru ego.ro

Citește și: Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Designerul le-a transmis un mesaj emoționant: „Am renăscut odată cu două inimioare”