Un alt concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”. Participanții și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi: „M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?!”

În urma unei probe de gătit complexe, un alt concurent a fost eliminat din competiția „Chefi la cuțite”, lucru care i-a întristat pe ceilalți participanți.

22 nov. 2022, 15:27
Un alt concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”. Participanții și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi: „M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?!”

În ediția cu numărul 35 de la „Chefi la cuțite”, un concurent a părăsit competiția, după ce a ajuns la duel în urma probei de gătit pe echipe. De această dată, provocarea la care au fost supuși de Gina Pistol a fost una dificilă, pentru că fiecare echipă a trebuit să gătească două preparate diferite în care să folosească un sos și o plantă. Aceștia au avut la dispoziție trei sosuri: bechamel, veloute, bernez și trei plante: leurdă, ștevie și măcriș, potrivit a1.ro.

Cei care au degustat au fost membrii Tarafului Rutenilor, deznodământul fiind așteptat cu mari emoții, pentru că toți își doreau să evite duelul, care decide concurentul care va fi eliminat de la „Chefi la cuțite”.

Citește și: O nouă situație tensionată în emisiunea ,,Chefi la cuțite”. Unul dintre Chefi va arunca în luptă o amuletă care schimbă total atmosfera la bancurile de lucru

Cea mai apreciată farfurie a fost cea preparată de echipa lui Sorin Bontea, așa că echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Concurenții au trebuit să pregătească amuse bouche de trei feluri, pentru a fi degustate de cei trei chefi. Aceștia au acordat note, astfel fiind decis cine este concurentul care a plecat acasă.

Gina Pistol a spus rând pe rând notele pe care fiecare le-a primit. Bătălia decesivă s-a dat între Mădălina Crețu, soția lui Nosfe, și Ștefania Pop. Mădălina, din echipa lui Scărlătescu, s-a salvat cu 10 puncte, iar Ștefania a fost eliminată după ce a primit numai opt puncte.

„Dumitrescu e puf, bretonul îl are la barbă! Sunt fără cuvinte!”, a declarat chef Scărlătescu după ce și-a salvat toată echipa.

Concurenta și-a luat, cu lacrimi în ochi, la revedere de la echipa sa.

„Nu cred! M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?! Mie îmi pare rău, foarte greu!”, a declarat Raluca.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. A lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou