Cum a reuşit să ucidă o bunicuță din Ucraina opt ruşi! Planul diabolic pus la cale: „Ocupanţii se asteptau să îi întâmpine cu pâine şi sare!” VIDEO

O bunicuță din Ucraina i-a ademenit pe soldații ruși cu prăjituri făcute în casă, dar otrăvite! Astfel, femeia a reușit să ucidă opt militari din armata lui Vladimir Putin.

21 mart. 2022, 14:30
Cum a reuşit să ucidă o bunicuță din Ucraina opt ruşi! Planul diabolic pus la cale: „Ocupanţii se asteptau să îi întâmpine cu pâine şi sare!” VIDEO
Cum a reuşit să ucidă o bunicuță din Ucraina opt ruşi

Cum a reuşit să ucidă o bunicuță din Ucraina opt ruşi! Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupţie din Ucraina, a anunţat că o bătrnă din Ucraina i-a aşteptat pe ruşi cu prăjituri facute în casă, însă acestea erau otravite!

Cum a reuşit să ucidă o bunicuță din Ucraina opt ruşi! Planul diabolic pus la cale!

„Ocupanţii ruşi se asteptau ca ucrainenii să îi întâmpine cu pâine şi sare! De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otravite. A ucis opt ocupanţi”, arată o convorbire telefonica interceptata de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Bunicuţa s-a asigurat ca militarii să fie atrași de gustoasele prăjituri și a pus otravă în ele. Finalul: opt soldați au murit pe loc!

Înregistrarea conversaţiei a fost publicata pe YouTube de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului ucrainean de interne. „O bunică i-a hrănit cu placinte – opt oameni au plecat acasa în sicrie de zinc!”, a spus militarul rus. „Nu avem ce manca. Am ieşit ieri, am furat o raţă. Dacă reuşim să intram în magazine, luăm ţigări şi mâncare. Pentru că nu există nimic, înţelegi? Murim de foame!”, s-a plâns un soldatul rus.

În cele aproape patru săptămâni de când Rusia a început să atace Ucraina, luptele au făcut victime de ambele părți. Șapte mii de soldați ruși au fost uciși în luptă până acum, conform unei estimări a serviciilor de informații americane. Cinci generali ruși s-au stins din viață, iar NY Times a raportat pe 16 martie că între 14.000 și 21.000 de soldați ruși au fost grav răniți și scoși din planul de război! Experții au calculat că Rusia ar putea pierde peste 121.000 de soldați ruși doar într-un an! Armata lui Putin ar trebui să fie mult mai rapidă pentru a se asigura că militarii rămân în siguranță. Președintele rus a sperat ca Ucraina să cedeze și să fie învingător, dar Volodimir  Zelenski i-a dat planurile peste cap. Cu toate astea, 1.300 de militari ucraineni au fost uciși, iar numărul victimelor civile este uriaș!