Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească 5 kilograme: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”

Simona Gherghe spune că a găsit metoda prin care să slăbească, fără să depună mare efort. Prezentatoarea TV a introdus câteva alimente în meniul ei zilnic și chiar a reușit să piardă cinci kilograme.

11 ian. 2023, 09:54
Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească 5 kilograme: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”

Deși are doi copii și carieră de succes, Simona Gherghe este foarte atentă la imaginea sa și spune că a reușit să dea jos cinci kilograme, într-o perioadă scurtă.

Ca orice femeie, vedeta s-a confruntat cu probleme de greutate, însă acum a găsit dieta care a dat rezultate.

Prezentatoarea de la Antena 1 mărturisit că a ales o dietă echilibrată, dar și că a exclus carnea din meniul zilnic, însă nu în totalitate. Simona Gherghe a precizat că a eliminat produsele nesănătoase și a optat pentru mâncăruri ușoare, bazate pe fructe și legume.

Citiți și: Simona Gherghe, anunţ trist pe Facebook: „Nimeni nu pleacă de bine de acasă!”

Ce alimente sănătoase consumă Simona Gherghe

„Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza calită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple, care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul.  De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să mă aprovizionez de acolo”, a povestit Simona Gherghe, potrivit spynews.

„Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi rezultate.

Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru în bucătarie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!”, a mai spus Simona.

În urmă cu mulți ani, Simona Gherghe a recunoscut că a avut probleme de sănătate din cauza pastilelor de slăbit pe care le-a cumpărat din comerț.

„Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap! A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui.

Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni! Daca vreau sa slăbesc, am grija sa mănânc sanatos și sa fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămâna la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, a declarat Simona intr-un interviu acordat pentru Agentia de Presa Mondena.

Citiți și: Simona Gherghe, primele declaraţii după ce şi-a rupt o coastă la schi: „Doare foarte, foarte rău. E ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit”