Simona Gherghe, primele declaraţii după ce şi-a rupt o coastă la schi: „Doare foarte, foarte rău. E ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit”

Simona Gherghe a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în vacanța de la schi unde a mers cu familia să se distreze. Declarațiie sale sunt destul de dureroase, însă a știut cum să-și păstreze intact zâmbetul de pe buze.

07 ian. 2023, 12:48

Simona Gherghe și-a programat o vacanță de vis la munte, însă planurile sale nu au ieșit așa cum și-a dorit, dat fiind faptul că s-a accidentat grav și și-a fracturat o coastă. Aceasta a primit ajutor medical specializat și a transmis fanilor care este starea sa de sănătate.

Simona Gherghe își îngrijorase fanii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie de la spital, iar astăzi a revenit cu explicații, după ce urmăritorii ei au întrebat-o ce s-a întâmplat. Simona Gherghe spune că a avut un „accident stupid” și nu a lovit-o cineva, pe pârtie, cum s-ar putea crede.

După ce și-a mai revenit cu răceala, Simona Gherghe a fugit pe pârtiile din Dolomiți, doar că aici a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut pe pârtia de schi. După mai multe investigații, medicii i-au pus și un diagnostic: o coastă fracturată.

‘Am lăsat copiii la școala de schi și eu stau pe margine, pentru că așa cum v-am zis: mi-am rupt o coastă și de aceea port acest corset, doare foarte, foarte rău.

Ideea este că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici nu am căzut de pe schiuri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

De pe pârtia de schi, direct la spital. Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței cu familia
Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Culmea este că m-am ridicat, am stat un pic, am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri și abia apoi m-au luat durerile foarte tare și a trebuit să mergem până la spital.

Mi-au făcut o radiografie și au constat că am o fractură la coasta cu numărul nouă. Faza cu fracturile de coaste este că nu prea ai ce să faci, în sensul că trebuie să aștepți să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice ca să mai taie puțin din durere, dar nu vreți să știți: dacă râd mai tare, dacă tușesc, dacă strănut este absolut îngrozitor, e ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit.

Este foarte greu și noaptea la somn pentru că trebuie să stau într-o anumită poziție, nu am voie să fac mișcări stânga-dreaptă pentru că, cam o lună ar dura vindecarea’, a spus Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.

Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”