Cum a reușit un român să pună pe fugă o scoțiancă, în București: „Îmi tot propunea să merg cu el la mare”

Emma Witters, o scoațiancă pasionată de călătorii, și-a început vara cu o vacanță în București, înainte de a merge în Moldova, Ucraina și Rusia.

02 aug. 2023, 10:51
Cum a reușit un român să pună pe fugă o scoțiancă, în București: „Îmi tot propunea să merg cu el la mare”
Scoțiancă hărțuită pe stradă de un român, în Centrul Vechi

Emma Witters, o scoațiancă pasionată de călătorii, are peste 117.000 de abonați pe canalul său de YouTube, Wandering Emma. Vloggerița a ajuns la București și a prezentat în mediul online experiența în două videoclipuri care au strâns până acum 18.000 de vizionări, potrivit Adevărul.

În drumul său către Centrul Vechi, locul unde a luat masa, Emma a greșit de câteva ori traseul. După ce aluat prânzul, vloggerița scoțiancă a luat-o la pas prin Capitală.

Citește și: Cum a reacționat o turistă din SUA atunci când a mâncat un covrig de la Luca. ”Am crezut că este umplut”

„Arhitectura e fascinantă. Nu am văzut în multe orașe de pe glob o asemenea aglomerație de restaurante precum în centrul Bucureștiului”, spune Emma.

Însă, vloggerița a avut parte și de o experiență mai puțin plăcută. În timp ce se plimba, un bărbat care vorbea bine engleză a abordat-o și i-a propus să meargă cu el, timp de patru zile, la mare. Deranjată de insistențele acestuia, a încercat să nu dea curs invitației și l-a întrebat unde ar dormi.

„Cu mine, la hotel. Nu vreau să merg singur. Hotelul e deja rezervat, nu trebuie să plătești nimic”, i-a spus românul.

Aceasta l-a refuzat și a încercat să scape de el, doar că acesta s-a ținut după ea. Chiar și când a intrat în magazine, românul o aștepta afară.

„Un bărbat m-a hărțuit, îmi tot propunea să merg cu el la mare”, a mai spus ea.

Cu toate astea, turista a fost fascinată de energia din centrul Capitalei: „Animația din centru mă duce cu gândul la Benidorm”, un oraș cunoscut din Spania.

Citește și: Clipe de groază trăite de o turistă din Israel, agresată în Parcul Cișmigiu: ” Oamenii se plimbau pe lângă noi și nimeni nu a intervenit”

În cea de-a doua zi, vloggerița scoțiancă a fost la Palatul Parlamentului: „E ceva gigantic, nu am mai văzut un palat de asemenea dimensiuni în călătoriile mele”, a spus Emma.

„Bucureștiul e un loc pe care nu credeam că îl voi vizita vreodată. Însă m-a surprins foarte plăcut. E un oraș uimitor cu multe clădiri istorice extraordinare. A fost cu adevărat o experiență de neuitat să ajung la București”, a mai spus ea.