Andreea Mantea, clipe de panică! Fiul vedetei are probleme de sănătate! “M-am speriat” 

Andrea Mantea a traversat zilele acestea câteva momente mai puțin faste. Asta pentru că fiul ei, David s-a confruntat cu unele probleme de sănătate.

18 mart. 2022, 22:08
Andreea Mantea, clipe de panică! Fiul vedetei are probleme de sănătate! “M-am speriat” 

Andreea Mantea s-a confesat fanilor din mediul online, cărora le-a explicat că nu traversează o perioadă tocmai buna. Asta pentru că David, fiul ei, se confruntă cu o răceală extrem de serioasă, iar simptomele cu care s-a confruntat micuțul au reușit să o sperie destul de tare.

CITEȘTE ȘI: Casa iubirii, un nou show matrimonial la Kanal D. Andreea Mantea va fi prezentatoare: „Sunt emoţionată şi fericită”

“Am întâmpinat o problmă cu David. A avut febră foarte mare. Acum i-a mai scăzut și a adormit dar m-am speriat oricum. (…) Bolnăviorul meu!„, s-a destăinuit Andreea fanilor din mediul online.

Odată cu apariția acestor probleme, vedeta de la Kanal D și-a abandonat toate treburile și a dispărut din mediul online, ceea ce le-a dat serios de gândit fanilor, asta fiindcă Andreea este foarte activă și împărtășește totul cu cei din mediul online.

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi după proba cântarului în direct: „Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Dieta cu care Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme

Dieta cu care vedeta a slăbit 10 kilograme. A fost nevoită să renunțe la zahăr, dar a făcut și mult sport în paralel. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a spus ce produse nu a consumat în această perioadă.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.  Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a declarat vedeta.