Cum a slăbit Cornelia Rednic 33 kg în trei luni: „Dieta mi-o făcusem eu, de capul meu. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii”

Să slăbească mult şi repede este visul oricărei femei. Acest lucru nu este imposibil, dar rezultatul vine la pachet cu o serie de consecinţe nedorite. Este şi cazul Corneliei Rednic care a pierdut 33 kg, dar şi... părul.

15 mai 2023, 23:47

Cum a slăbit Cornelia Rednic în trei luni 33 kg? Ei, bine, printr-un regim drastic pe care şi l-a conceput singură. În momentul în care a constatat că, fiind cea mai tânără dintre colegele din Ansamblul Ciocârlia, era cea mai grasă, Cornelia Rednic şi-a mobilizat toată ambiţia şi toată voinţa şi a început o dietă severă, care presupunea consumul unui număr infim de calorii şi ultima masă luată înainte de ora 17.00. Aşa a reuşit să topească 33 kg în timp-record, dar consecinţele nu au fost dintre cele mai plăcute.

În 1998 mă ingrasasem foarte tare, dar nu știu cum s-a întâmplat. Mă maritasem, nu mă mai interesa nimic, până într-o zi când ne-am dus la un festival trimiși din partea Ansamblului Ciocârlia. Eram cea mai tânăra de acolo, dar eram cea mai grasă și cea mai oribilă! Când le-am văzut cum erau inaltute și slabe, am zis: gata, vreau să slăbesc!

De la felul în care mâncăm eu foarte mult, la orice ora și orice, am început să fac o foame cumplită. Am trecut la carne de pui fiartă, morcov, iaurt și foarte multă cafea. Eu îmi făcusem dietă, de capul meu. După ora 5 nu mai mâncăm nimic. Vreo două săptămâni nu am slăbit deloc. Abia din a treia săptămâna mă subtiam pe zi ce trece”, a mărturisit Cornelia Rednic la Metropola TV, potrivit Star Popular.

Cum a slăbit Cornelia Rednic 33 kg în trei luni: „Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii”

Rezultatele s-au lăsat aşteptate în primele două săptămâni, dar apoi kilogramele au început să plece unul câte unul într-un ritm accelerat. Şi odată cu ele, şi părul.

Citeste si Drama vieţii pentru Cornelia şi Lupu Rednic. De ce nu au copii cei doi artiști îndrăgiţi

Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă.

Exact ce mă doare foarte mult, iubesc părul de nu se poate. Doi ani nu am reușit să mai pun nimic înapoi, mi-aș fi dorit câteva kilograme. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii. Toată viață mea am fost mai rotunjoară, n-am fost niciodată slabă, dar la 86 kg era exagerat”, a mai spus Cornelia Rednic.

Citeste si Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme. Alimentele la care a fost nevoit să renunțe: ”Nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri”