Drama vieţii pentru Cornelia şi Lupu Rednic. De ce nu au copii cei doi artiști îndrăgiţi

Multă lume se întreabă de ce Cornelia și Lupu Rednic nu au copii. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

19 aug. 2022, 09:46

Cornelia și Lupu Rednic au o carieră impresionantă în muzică și un mariaj de mai mulți ani. Cu toate acestea, îndrăgiții interpreți de folclor nu au devenit părinți până acum. Cei doi se bucură din plin de succes pe plan profesional și fac furori de fiecare dată când apar pe scenă. Îndrăgiții artiști iubitori de tradiții și folclor sunt împreună de multe decenii nu doar pe scenă sau la tv, ci și acasă.

Cornelia și Lupu Rednic s-au îndrăgostit unul de celălalt încă de pe băncile școlii, iar de atunci sunt de nedespărțit. Povestea lor de iubire a avut parte de multe provocări, însă iubirea i-a făcut pe aceștia să treacă împreună peste orice dificultate.

Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. A slăbit 30 de kilograme fără niciun tratament corporal
„Am fost o fată năzdravană, singură la părinţi. (…) Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Ăsta a fost destinul omului. Eu, după clasa a X-a, am renunțat la școală și m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la școală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut și facultatea, pe toate pe rând.”, a mărturisit Cornelia Rednic.

Deși sunt împreună de atâția ani, cei doi artiști au decis să nu aibă copii dintr-un motiv anume. Cornelia Rednic a dezvăluit de ce nu și-a dorit să devină până acum mamă.

„Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei.”, a mai precizat vedeta.

În prezent, Cornelia și Lupu Rednic se bucură din plin de viață și de succes pe plan muzical. Cei doi artiști cuceresc publicul de fiecare dată cu talentul lor artistic și energia debordantă. Cu toate că au avut parte de monente grele în viața privată, Cornelia și Lupu Rednic nu s-au gândit niciodată la divorț.

Cornelia și Lupu Rednic se cunosc încă din copilărie, iar mariajul lor este unul longeviv. Cei doi artiști sunt de nedespărțit atât pe scenă, cât și în viața privată. Îndrăgiții artiști s-au căsătorit de tineri, însă iubirea i-a făcut să treacă peste orice moment greu. Cornelia Rednic a dezvăluit care au fost marile provocări din căsnicie.

Cum a slăbit Oana Roman fără să facă sport. Medicul i-a interzis: „Nu pot să merg la sală și nici să alerg”
„Ne-am căsătorit de tineri, în 1992. (…) Am plecat de jos, cu atâtea piedici! Cel care a avut încredere a fost Lupu. Nu eram bine din punct de vedere financiar, eram săraci, dar el a avut încredere și mai ales voință puternică. Eu eram un copil. Mă gândeam cum o să reușim noi să ieșim pe piață cu zongora și cetera, dar uite că muzica autentică are valoare.’’, a declarat artista.

Mai mult, Cornelia Rednic a mărturisit care sunt secretele unui mariaj longeviv și cum reușește să treacă peste tensiunile din viața de cuplu.

,,Ne certăm şi noi, dar ne certăm constructiv. Suntem căsătoriți de aproape 30 de ani. Când ne certăm nu i-am spus celuilalt vreun cuvânt care nu e la locul lui. Asta ne-am impus de la bun început şi am reuşit foarte bine. (…) Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine. Lumea ne zice că noi avem o relație perfectă de atâția ani căsătoriți.”, a precizat aceasta.

Chiar dacă nu au devenit părinți până acum, Cornelia și Lupu Rednic au o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și radiază de fericire împreună. Cei doi interpreți de folclor se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton.