Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în șase luni! Secretul dezvăluit de vedetă!

Feli e una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi, iar cariera ei se bucură de un succes fulminant. Vedeta s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme mari în ceea ce privește greutatea sa, însă acum este într-o formă de invidiat.

24 feb. 2022, 09:21
Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în șase luni! Secretul dezvăluit de vedetă!

Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în șase luni. Interpreta le-a mărturisit fanilor, pe pagina personală de Facebook, modul spectaculos prin care a reușit să slăbească peste 30 de kilograme.

Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în șase luni! Secretul dezvăluit de vedetă!

„M-am operat la stomac”, îşi începe Feli confesiunea care venea la 6 luni de la intervenţia pe care a ales, la sfatul medicilor, să o facă.

Intervenția a avut loc în 2017, iar vedeta a avut parte de o perioadă destul de grea pentru recuperare.

„Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât să te poţi bucura de corpul tău întreg”, mărturiseşte artista care îşi doreşte ca fiecare femeie să găsească echilibrul între corp, minte şi suflet şi să aibă grijă de sănătatea sa înainte de a fi pus în situaţia de a lua o decizie grea şi de a alege între mai multe variante extreme. Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, povesteşte Feli, care subliniază că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară.

Dacă nu ai grijă şi nu respecţi ce zic doctorii şi nutriţionistul după operaţie, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc. Trebuie documentat foarte bine ce înseamnă această operaţie şi mai ales ce presupune perioadă de după operaţie.

Am slăbit 30 de kilograme şi mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârşit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înţeles ce înseamnă să ai grijă de tine şi să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viaţă, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult”, a declarat vedeta.

Citește și: Dieta cu care Daniela Gyorfi se menţine la 49 kg. De când a renunţat la cartofi prăjiţi şi alte secrete pentru silueta de viespe