Cum a slăbit o faimoasă cântăreaţă de la noi 12 kilograme în timp record. „Fac asta în fiecare dimineaţă” FOTO

Pentru a ajunge la greutatea dorita trebuie sa ai vointa si ambitie. Asa s-a intamplat si in cazul Xoniei, care a slabit spectaculos intr-un timp record. Interpreta are cu 12 kilograme mai putin si ne-a dezvaluit si secretul.

17 sept. 2015, 13:53

In ultimele 4 luni, Xonia si-a schimbat dieta radical si a renuntat la sala pentru moment, scrie cancan.ro.

In fiecare dimineata, interpreta bea apa cu lamaie la temperatura camerei si un fresh de grapefruit. Are un regim echilibrat, dar foarte strict.

Aflata in vacanta, alaturi de iubitul ei, Xonia si-a expus silueta de invidiat, intr-un costum de baie extrem de sexy.

Citeşte şi Dieta bogată în fructe şi legume luptă cu depresia

Artista a dezvaluit cum a ajuns sa cantareasca 55 de kilograme, dupa ce ani la rand s-a luptat cu dietele si a facut foarte mult sport.

„Mi-am dorit sa imi modelez corpul si lucrul la sala cu greutati nu dadea rezultatele dorite! Am pus foarte multa masa musculara, asa ca am oprit de o perioada buna de timp antrenamentele. Am slabit 12 kg fara efort, m-am apucat de dans, prima mea dragoste. Fac in fiecare dimineata miscari de balet, aproximativ 20 de minute, si m-am apucat de cursuri de kizomba, ma ajuta sa-mi modelez corpul. Am inceput sa citesc carti despre nutritie si ma pasioneaza domeniul, iar motto-ul: „Esti ceea ce mananci”, ma inspira, asa ca ma gandesc serios sa devin vegetarian!”, a declarat Xonia.