Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 15 kg. Dieta fenomenală care a ajutat-o să topească multe kilograme, deşi are mari probleme cu tiroida

În anii '90, Silvia Dumitrescu făcea furori: pe lângă vocea senzaţională, avea şi un stil vestimentar aparte. Şi, desigur, o siluetă bine conturată, care, cu anii, a suferit mai multe modificări. Din cauza hipotiroidiei descoperite într-un stadiu avansat, artista s-a îngrăşat nu mai puţin de 20 kg.

16 feb. 2022, 08:45
Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 15 kg. Dieta fenomenală care a ajutat-o să topească multe kilograme, deşi are mari probleme cu tiroida

Cum a slăbit Silvia Dumitrescu. din păcate, însă, hipotirodia a evoluat într-o tiroidită Hashimoto pentru care, la ora actuală, nu există leac. Din cauza bolii descoperite în urmă cu 20 de ani, în tot acest răstimp a tot avut fluctuaţii de greutate însemnate.

Silvia Dumitrescu suferă de tiroidită Hashimoto

În ciuda greutăţilor, artista de 62 de ani nu şi-a pierdut nici optimismul, nici vitalitatea. Continuă să uimească cu firea sa pozitivă şi nu se dă bătută.

Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, a dezvăluit Silvia Dumitrescu, potrivit ciao.ro.

Cât despre simptomatologia specifică bolii, Silvia a mărturisit că are momente în care simte că nu are energie nici măcar să se dea jos din pat, dar acest lucru nu o împiedică să fie fericită.

Citeste si Cum a slăbit Mariah Carey 32 kg. Dieta Purple face furori printre vedetele de la Hollywood

Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit solista, potrivit aceleiaşi surse.

Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 15 kg

Ultima dietă pe care a ţinut-o a ajutat-o să scape de 15 kg. Aceasta s-a bazat pe mese luate la ore fixe şi pe eliminarea din alimentaţie a carbohidraţilor, prăjelilor şi dulciurilor.

Greutatea o duci cu tine și mă săturasem. Am început să renunț la dulciuri, dar mai mâncam o bucățică mică de ciocolată amăruie, însă am avut restricții pe care mi le-am impus și de la medic, pentru colesterol și am început să scot mai multe lucruri, mai ales pâine, frișcă, smântână, brânză.

Am slăbit vreo 13-14 kilograme în aproape 4 luni. Am ţinut un regim strict, mai exact, am mâncat la ore fixe. Am renunţat la dulciuri, carbohidraţi, pâine, prăjeli, la mâncarea nesănătoasă. Mă simt bine şi sunt mulţumită de cum arăt„, susținea Silvia Dumitrescu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si Cum a slăbit Luminiţa Anghel 35 kg. Nu a ţinut o dietă strictă, ci a adoptat câteva principii sănătoase