Cum a slăbit Luminiţa Anghel 35 kg. Nu a ţinut o dietă strictă, ci a adoptat câteva principii sănătoase

Provine dintr-o familie de persoane supraponderale, după cum singură recunoaşte, predispoziţia către acumularea de kilograme în exces existând, astfel, şi la ea. Cea mai mare victorie a Luminiţei Anghel la capitolul slăbit o reprezintă 35 kg, de care a scăpat cu ajutorul unei diete deloc stricte.

13 feb. 2022, 00:44
Cum a slăbit Luminiţa Anghel 35 kg. Nu a ţinut o dietă strictă, ci a adoptat câteva principii sănătoase

Cum a slăbit Luminiţa Anghel. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Luminița Anghel a recunoscut faptul că, de-a lungul timpului, a dus lupte grele cu kilogramele în plus. Vedeta spune că şi-a dat seama încă din copilărie că are o problemă cu greutatea, astfel âncât mânca cu măsură dulciuri sau grăsimi.

Vin dintr-o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și așa mai departe. Totul era așa în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate”, a declarat cântăreața.

Cum a slăbit Luminiţa Anghel cele 35 kg acumulate pe timpul sarcinii

Sarcina a fost o adevărată provocare pentru artistă. A atins apogeul la greutatea de 93 de kilograme. Ajunsă acolo, a decis să facă tot ce ţine e ea penrtu ca greutatea ei s-o ia în jos. Aşa că a ales să meargă la sală și să se antreneze alături de un antrenor personal. Azi, artista cântăreşte 58 de kg. Mănâncă orice, dar cu măsură şi nu se abate de la câteva principii.

Citeste si Dieta cu care Monica Belluci a slăbit 18 kilograme. Ce a mâncat în fiecare zi

Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.

Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, povestea Luminița Anghel în urmă cu trei ani.

Totodată, Luminiţa a mărturisit că de aproape un an de zile parcurge pe jos, într-un ritm mai alert, o distanță de 10 kilometri.

Mersul sportiv pe care-l fac zilnic cu fetele, cei 10 km pe stradă indiferent de vremea de afară, au devenit stilul meu de viață. În luna mai fac un an de când am început. Nici eu nu am crezut că voi fi în stare sa mă țin. Vă pup pe toți❤️”, este mesajul pe care l-a scris artista, în descrierea unei poze cu ea, îmbrăcată în haine de sport.

Citeste si Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni. Ce dietă a ţinut: „Am apelat la un mic artificiu”