Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV”

Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii. De-a lungul vieţii, artista a trăit momente extrem de dureroase, dar care au făcut-o femeia puternică de astăzi. Chiar dacă nu a fost uşor, cântăreaţa nu şi-a ascuns niciodată problemele, ba din contră, le-a împărtăşit publicului.

28 iun. 2022, 17:36
Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV”
Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii

Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii. Artista  a trecut prin multe experiențe neplăcute, cum ar fi stopul cardiac și despărțirea de tatăl fiicelor ei, astea ar fi ultimele petrecute în viaţa ei. În ciuda greutăților întâmpinate, îndrăgita cântăreață a reușit să le depășească cu brio și, de fiecare dată, cu capul sus.

Citeşte şi: Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”. Suma a fost făcută publică

Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii

Nu m-am afişat mereu zâmbitoare. Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă, când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV, iar pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute.

Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul. Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată.

Lumea mă vede zâmbitoare deoarece la mine aceste perioade nu durează mult şi nu stau în suferinţa problemei mult timp. O trăiesc, o rezolv cu mine, o accept aşa cum e şi merg mai departe.
Cred că este foarte important să ai prieteni care te iubesc aşa cum eşti și, atunci când nu eşti bine, să poţi apela la ajutorul lor emoţional.

Mă consider norocoasă, deoarece am un grup de suport emoţional foarte puternic, format din patru-cinci oameni care sunt mereu aproape de mine şi cu care povestesc, şi astfel reuşesc să mă echilibrez rapid. Totodată, de un an, meditez în fiecare zi 30-45 de minute şi astfel am căpătat o linişte interioară foarte mare şi o claritate care mă ajută să iau decizii mult mai uşor. Ascult zilnic podcasturi multe despre spiritualitate şi evoluţie, autorii mei preferaţi în acest domeniu fiind Joe Dispenza, Louise Hay, Bob Proctor, Sadghuru„, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.ro.