Andreea Marin, despre divorţ: „Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine”

Cum a trecut Andreea Marin peste divorţuri. Vedeta a avut parte de multe încercări, până să găsească fericirea de care se bucură astăzi. A fost căsătorită de trei ori, însă fiecare mariaj s-a încheiat, iar toate aceste experiențe au lăsat-o cu o tristețe în suflet, dar și cu lecții învățate.

17 mai 2023, 17:24
Andreea Marin, despre divorţ: „Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine”
Cum a trecut Andreea Marin peste divorţuri

Cum a trecut Andreea Marin peste divorţuri. Prezentatoarea spune că a încercat de fiecare dată să-și găsească puterea să o ia de la capăt, lucru pe care îl recomandă tuturor femeilor care se află în această cumpănă greu de gestionat, inițial.

Citeşte şi: Dezvăluiri neștiute până acum despre relația dintre Andreea Marin și Horia Brenciu: „Nimic din ce a fost între noi nu este rușinos”

Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui. 

Când mi s-a întâmplat și mie  asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor. Chiar dacă  pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc”, spune Andreea Marin, pentru Ego.ro.

Cum a trecut Andreea Marin peste divorţuri

Mai mult, Andreea recunoaște faptul că a avut momente când a uitat să mai zâmbească sau când pur și simplu nu-și mai găsea puterea să facă asta.

Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva.

Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.

Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani.

Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică”, a mai spus Andreea Marin.