Andreea Marin, diagnosticată cu o boală rară! A mers la tratament în Turcia

Andreea Marin a trecut de-a lungul vieţii prin momente şi mai puţin plăcute, dar nu s-a sfiit să vorbească, de exemplu, despre diagnosticul teribil primit și despre operația prin care a trecut.

30 apr. 2023, 14:40
Andreea Marin, diagnosticată cu o boală rară! A mers la tratament în Turcia

Andreea Marin s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Bolile nu țin cont de avere, sau, faimă, iar efectele lor sunt la fel de devastatoare pentru toți. Un asemenea exemplu este chiar și îndrăgita prezentatoare Andreea Marin

O bună parte dintre noi, astăzi, nu mai pune atât de multă importanță pe valoarea sănătății, din diferite motive. Poate că ni se pare că bunăstarea materială este mai importantă, sau atât noi cât și cei din jurul nostru, au o sănătate de fier, așa că începem să considerăm acest fapt drept norma și pentru restul populației. Indiferent care ar fi raționamentul nostru, ar trebui să rămânem mereu recunoscători pentru că nu avem nicio boală serioasă care să ne domine viața. Deoarece acestea nu țin niciodată cont de asemenea lucruri precum banii pe care îi avem în bancă, sau faima de care ne bucurăm. Un asemenea exemplu îl face faimoasa și îndrăgita prezentatoare de televiziune Andreea Marin, care se confruntă cu o boală extrem de serioasă.,
Andreea Marin a suferit de depresie severă. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul”

Ce afecțiune are Andreea Marin

Potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro, aceasta a încercat mereu să țină acest aspect al vieții ei departe de lumina reflectoarelor. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea de televiziune a fost diagnosticată cu o boală destul de rară, numită lupus. Această maladie este o boală autoimnună, adică afectează sistemul imunitar al persoanei afectate. Mai precis, lupusul forțează sistemul imunitar al organismului să considere celulele sănătoase din corp drept străine, iar astfel, începe să le atace. După cum ne putem imagina, acest fapt provoacă o mulțime de inflamații și daune în corp.

Andreea Marin a mers în Turcia pentru tratamente

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a povestit că, pe lângă lupus, a fost nevoită să lupte și cu depresia, iar în privința bolii autoimune, ea a mers de mai multe ori în Turcia, pentru tratamente. Ea a declarat că se confrunta de ani de zile cu simptomele acestei boli. Lupusul are o mulțime de semne care nu trebuie ignorate, cum ar fi dureri musculare (cât și în piept), febră, sensibilitate la lumină, cădere de păr, dar și probleme cu rinichii, printre altele.

Lupusul poate fi tratat, iar severitatea lui poate varia fiind posibil să fie și letal.

Andreea  și Horia Brenciu s-au deconspirat: „Nimic din ce a fost între noi nu este rușinos”

>Atât Andreea Marin cât și Horia Brenciu sunt două vedete care mereu au fost sincere față de fanii lor. Chiar dacă deseori împărtășesc trăirile cu aceștia, sunt anumite lucruri pe care nu au avut ocazia să le povestească. Astfel că nimeni nu știe cum a fost prima întâlnire dintre „Zâna Surpizelor” și celebrul cântăreț și care este relația dintre ei.

Invitată în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu, Andreea Marin a avut ocazia să își amintească un moment plăcut din viața sa, petrecut cu mulți ani în urmă. Așa cum procedează cu majoritatea invitaților săi, artistul a întrebat-o pe prezentatoare dacă își mai aduce aminte cum s-au cunoscut. Pentru că ea nu reușea să rememoreze momentul, cântărețul a povestit cu lux de amănunte cum a decurs prima întâlnire dintre ei.
Secretul uriaș pe care l-a dezvăluit Andreea Marin! Prezentatoarea TV a spus tot: „Nu există nu se poate! Nu există nicio scuză”
Înainte ca Horia Brenciu să înceapă să povestească, Andreea Marin a ținut să îl întrebe dacă este ceva „nasol” sau „rușinos” cu privire la acel moment. Cântărețul a liniștit-o susținând că „Nimic din ce a fost între noi nu este rușinos, Andreea dragă”.

„Surprinde-mă. Iart-o pe mamaie că nu își mai amintește”, a fost replica Andreei Marin.

Artistul și-a amintit că prima dată când a avut ocazia să o cunoască pe celebra prezentatoare a fost în anul 1995, atunci când ea făcea Țara lui Piticot. În timp ce Horia Brenciu povestea, Andreea Marin a ținut să facă unele precizări, pentru a lămuri cum stăteau, de fapt, lucrurile.

Horia: Eram în 1995. Doru Dumitrescu te-a văzut, cum au făcut toți cei care ți-au scris la Țara lui Piticot. Și ți-a dat un telefon, probabil o fi vorbit cu niște șefi de-ai tăi de la TVR Iași
Andreea: Eu nu făceam doar Țara lui Piticot, eu făceam și emisiuni de oameni mari, dar asta era cea produsă de mine.
Horia: Și țin minte și acum. Doru zice: . Discutam zilele trecute cu Toni Grecu de această întâmplare.
Andreea: Această scenă. Îmi amintesc cum am căzut în apă, nu am uitat momentul ăla.
Horia: Deci ăsta e Pastilă, se aruncă în apă. Pastilă cu vioara, cu arcușul, iese din apă, iar apoi într-o nebună întâmplare… (n.r – o ia și se aruncă cu ea în apă).
Andreea: Eu nici nu știam să înot, nici acum nu știu. El a fost spontan, dar eu habar nu aveam.
Horia: Nu pot să cred așa ceva. Aflu asta după ani de zile.
Andreea: Noroc că nu era apa prea adâncă. Am rezistat și eram și pe tocuri.
Horia: Eu eram în spatele camerelor și mă uitam când te-a luat pastilă în brațe și s-a aruncat cu tine. Și ziceam:
Andreea: Hai, nu fiți perverși acum, că de fapt i-ați suflat în ureche. Hai să spunem lucrurilor pe nume. Pentru mine a fost doar un moment haios, căruia nu i-aș da o importanță memorabilă, pentru că e haios, ei erau haioși. În contextual ăla treaba a fost simpatică”, a fost discuția dintre cei doi.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare. A crescut din senin. E greu de descris în cuvinte ce simţi până vine rezultatul”