Cum a umilit-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătraşcanu chiar de Anul Nou. I-a acoperit faţa cu un emoticon

Vedetă umilită de soț chiar în noaptea de revelion, asta după ce a dat-o afară în miezul nopții cu cei doi copii. Vorbim despre Gabi Bădălău care a postat chiar în ultima zi din an o fotografie cu el și cu Claudia Pătrășcanu însă i-a acoperit acesteia fața cu un emoticon.

01 ian. 2020, 14:35

Dacă pe unii îi apropie sărbătorile, alții nu reușesc să îngroape securea războiului nici înainte de intrarea în noul an, care ar trebui să lase în urmă toate scandalurile și neînțelegerile acumulate în 2019. Totuși, în cazul foștilor soți Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, 2020 îi va prinde pe aceștia tot în ceartă, având în vedere ultimul gest făcut de fostul partener al Claudiei.

Enervată, cântăreața a povestit pe rețelele de socializare ce sentimente o încearcă, după ce Gabi i-a acoperit fața cu un emoticon într-o poză în care apar amândoi, semn că în cazul acestora nu mai există nicio șansă la un divorț amiabil sau și mai puțin probabil, o eventuală împăcare.

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față…..cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gândească, că mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!

Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiti și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele! Vă transmit toate gândurile bune și un an de VIS!”, a fost mesajul Claudiei, care însoțea poza cu pricina.