Cum acţiona reţeaua mafiotă din Reşiţa: şantaj, tortură şi asasinate VIDEO

Interlopii îi ameninţau şi chiar îi lichidau pe cei pe care îndrăzneau să le stea împotrivă. Cine dorea să intre în reţea trebuia să fie pregătit să moară sau să ucidă pentru banda mafiotă.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 14:01
Cum acţiona reţeaua mafiotă din Reşiţa: şantaj, tortură şi asasinate VIDEO

Noi dezvăluiri în cazul reţelei mafiote care făcea legea în Reşiţa. Reţeaua, care era condusă de Bogdan Bujor, se ocupa cu şantajarea oamenilor bogaţi şi nu ezita să folosească violenţa.

Pentru a da dovadă de fidelitate faţă de grup, membrii erau obligaţi să acţioneze precum mafia din filme. Unuia dintre rivali i-a fost decapitat câinele, iar capul i-a fost lăsat pe capota maşinii.

Reţeaua era dotată ca pentru război. Suspecţii au achiziţionat armament militar din Serbia şi Bulgaria.

Cunosc faptul că persoane care nu cedau la şantajul şi la presiunile exercitate de Mândriloiu şi Bujor erau supuse denigrării şi unor traume psihice în sensul că, din ordinul lui Mândriloiu, erau transportaţi în pădure de către Bogdan, Aron, Cipi, Randi unde erau legaţi de pom, îngenuncheaţi şi ameninţaţi cu pistoalele la cap”, a povestit un martor cu identitate protejată.

Liderul Bogdan Bujor şi-a cooptat şi iubita în reţeaua mafiotă. Aceasta juca un rol foarte important. Făcea filaj în zona Poliţiei Reşiţa. Ea a participat la pregătirea operaţiunilor, la cea a autoturismului cu numere false care trebuia folosit pentru pânda şi asigurarea fugii de la locul asasinatului lui Cătălin Radu, precum şi la deplasarea cu alte persoane în zona Poliţiei Reşiţa, pentru a informa ce acţiuni întreprind poliţiştii.

Persoanele respective ar fi întreprins acţiuni de indimitare şi ulterior de anihilare a altor persoane cunoscute ca rivali. Patru dintre membrii reţelei mafiote sunt arestaţi preventiv pentru 29 de zile, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalul Caraş-Severin.