Cum afli cine te scoate din lista de prieteni de pe Facebook

Hacker-ul Edouard Gatouillat a dezvoltat un script ce permite celor cu cont pe Facebook să vadă cine anume îi scoate din lista de prieteni de pe aceeaşi reţea, scrie Mashable.com.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 09:07

Plug-inul se numeşte Unfriend Finder şi poate fi găsit pe Userscripts.org. Pe Chrome se va instala automat, în timp ce persoanele care utilizează Mozilla, trebuie să îşi instaleze mai întâi add-on-ul Greasemonkey. De reţinut însă faptul că nu veţi putea vedea cine v-a scos în trecut din lista.

Ce trebuie să faceţi pentru a avea Unfriend Finder

Odată instalat, în meniul Facebook vă vor apărea două noi caracteristici – Tab-ul Unfriends, pe care-l puteţi vedea în colţul din dreapta sus şi opţiunea Unfriends din lista de Favorites. Când o persoană vă şterge din listă, veţi primi o notificare sub forma unui pătrăţel roşu cu un număr pe tab-ul Unfriends.

Acelaşi script vă permite să aflaţi data şi ora la care a fost efectuată „ştergerea”, cât şi informaţii despre momentul în care un prieten îşi activează sau reactivează contul de Facebook.

Pe lângă elementele precizate mai sus, scriptul oferă şi posibilitatea de a urmări evoluţia Friend Request-urilor, trimiţându-vă alte notificări legat de cine anume v-a declinat cererea.