Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns

Publicat: Duminică, 04 Mai 2014 13:36 // Actualizat: Sâmbătă, 10 Mai 2014 11:11 // Sursa: romaniatv.net

Toata lumea a păţit cel puţin odata în viaţă să fie sunat sau beep-uit în miez de noapte de numere necunoscute iar cei care sună cu număr ascuns, de foarte multe ori nu cunosc limitele şi devin insistenţi, deranjanţi. Primul lucru pe care îl putem dori în astfel de situaţii este să ştim "cine ne sună cu număr ascuns".

Foto: kaz3.info

Tot ce trebuie să facem este să creăm un cont pe un serviciu VoiceIP, scrie videotutorial.ro.

"Serviciul VoiceIP ne va aloca un număr pe care îl putem folosi în telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile cărora le dăm ocupat, doar apelurile la care nu răspundem sau apelurile primite când nu suntem în aria de acoperire a providerului de telefonie mobilă. (...) Orice telefon sau smartphone suportă call forwarding adică devierea unui apel. Va trebui să căutaţi această funcţie în telefonul vostru la Setări apeluri sau Call Settings. În opţiunea Call forwarding se trece numărul către care doriţi să deviaţi, în cazul nostru numărul VoiceIP, pentru una dintre situaţiile disponibile: Always Forward (Deviaţi toate apelurile), Forward when busy (Deviaţi când respingeţi apelul), Forward when unanswered (Deviaţi când nu răspundeţi) sau Forward when unreachable (Deviaţi când nu vă aflaţi în aria de acoperire). (...) Cea mai bună alegere sunt primele două opţiuni: Always Forward sau Forward when busy", mai scrie videotutorial.ro.

Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding sau pe romaneste deviere apel. Va trebuie sa cautati aceasta functie in telefonul sau smartphone-ul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding (deviere apel) se trece numarul catre care doriti sa deviati (in cazul nostru numarul VoiceIP) pentru una din situatiile disponibile: Always forward (deviere intotdeauna), Forward when busy (deviere doar cand suna ocupat), Forward when unanswered (deviere cand nu raspundeti), Forward when unreachable (deviere cand nu va aflati in aria de acoperire sau nu aveti semnal)


- Daca setati devierea pentru Always forward asta inseamna ca nu va mai trebui sa stati la panda pentru al prinde pe cel care va suna cu ascuns. Toate apelurile primite vor fi deviate catre numarul VoiceIP
- Daca setati devierea pentru Forward when busy, va trebui sa stati cu mana pe telefon si sa fiti pe faza cand persoana rau intentionata va suna cu numar ascuns pentru a respinge apelul, apelul odata respins il va redirectiona pe respectiv catre serviciul VoiceIP unde se va inregistra numarul celui care va sunat chiar daca el a sunat cu ascuns
- Daca setati devierea pentru Forward when unanswered sunt slabe sanse sa il prindeti pe ce care va suna cu numar ascuns. De obicei indivizii care fac asta nu va suna pana raspundeti ci dau beep-uri scurte si sacaitoare. Setand Forward when unanswered, devierea se va face doar dupa un anumit numar de secunde in care nu ati raspuns apelului.

Mai multe amănunte aici.

loading...
10 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 16:23
Răspunde | Votează email 0 email
Ovi
Este de folos articolul dar pentru S.O Android exista cateva aplicatii cu care puteti afla usor un numar ascuns, detalii gasiti aici: http://www.jurnalul24.ro/iata-cum-putem-afla-cine-este-spatele-unui-numar-necunoscut-care-suna-sau-trimite-mesaje-pe-whatsapp/
23 nov 12:03
Răspunde | Votează email 1 email
istvan
ma tat suna cu numar ascus
17 aug 23:19
Răspunde | Votează email 0 email
Teodor
serviciul voce online al romtelecom nu mai exista din 2012
04 mai 22:22
Răspunde | Votează email 0 email
florin
sunteti niste idioti fara pic de creier!!!
04 mai 17:26
Răspunde | Votează email 2 email
dragos
Ar trebui sa stergeti articolul asta cat mai curand. A mers servicul de la Romtelecom pe vremuri dar acum site ul este inchis de un an. Atunci cand postezi un articol ar trebui sa l verifici prima data.
04 mai 14:18
...
Toata lumea a păţit cel puţin odata în viaţă să fie sunat sau...
04 mai 14:13
Răspunde | Votează email 2 email
Bogdan
Jurnalişti de 2 bani, când aţi preluat articolul de pe videotutorial, nu v-aţi uitat când e scris? Serviciul VoiceIP nu mai există. Vai de capul vostru de retardaţi!
16 mar 10:32
Răspunde | Votează email 0 email
Kosmin
Serviciul VoiceIP e desfiintat de mult ! Il foloseam !
15 mar 23:53
Răspunde | Votează email 1 email
hdiesel
ROMANIA TREZESTETE SI PE ASTIA DE LA RO TV DESFIINTEAZA I ....
03 feb 18:40
Răspunde | Votează email -8 email
volosincu
articol bun
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 5 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H