Cum agăţa „locotenentul” lui Sile Cămătaru vedetele Playboy

Limbă, "locotenentul" lui Sile Cămătaru, care se ocupa de recrutarea prostituatelor de lux, era însoţit de o vedetă Playboy în seara în care a fost reţinut de poliţişti.

14 nov. 2014, 17:57
Cum agăţa „locotenentul” lui Sile Cămătaru vedetele Playboy

Adelina Maria, o bombă sexy care a apărut în Playboy, a povestit, în eclusivitate pentru SPYNEWS, cum a ajuns să dea cu subsemnatul la Poliţie din cauza lui Adrian Cătălin Panduru, zis Limbă, fiul lui Adrian Panduru, care are aceeaşi poreclă, mâna dreaptă a lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru.

„M-a contactat pe internet, pe un site de socializare. Vorbea foarte frumos, a demonstrat că are cuvintele la el şi părea un tip foarte OK. Am discutat foarte mult timp pe internet. Apoi am făcut schimb de numere de telefon. Am avut încredere, fiindcă nicio clipă nu a lăsat impresia că s-ar ocupa cu afaceri ilegale. În dimineaţa aceea în care am fost prinsă cu el a fost prima dată când ne-am întâlnit faţă în faţă. Am trăit un adevărat coşmar”, a povestit blonda.

După modelul Sile, care obişnuia să le sucească minţile femeilor oferindu-le buchete imense de flori, Limbă s-a dus la prima întâlnire cu vedeta Playboy „înarmat” cu trandafiri.

„Eu eram în club. Era spre dimineaţă. Mi-a trimis un mesaj şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă conducă acasă. Mi-a adus un buchet mare de trandafiri şi am mers la un fast-food, unde am mâncat câte ceva”, a declarat Adelina.

Blonda şi-a amintit că, după cina târzie, a plecat spre casă la bordul bolidului condus de Limbă şi, din senin, s-a trezit înconjurată de poliţişti. „Mascaţii” l-au dat pe Adrian Panduru jos din maşină şi l-au dus acasă, pentru a-i face percheziţie.

După ce au verificat-o pe blonda care-l însoţea, poliţiştii şi-au dat seama că femeia nu avea nicio legătură cu activitatea infracţională a lui Limbă şi au lăsat-o în pace.

„M-au luat, însă, la el acasă, pentru a fi martor asistent la percheziţie. Aşa am ajuns şi la Poliţie, în calitate de martoră, fiindcă am fost de faţă când l-au reţinut şi când au efectuat precheziţia domiciliară”, a relatat Adelina.