Cum alegi cele mai bune ponturi pentru BILETUL ZILEI

Alegerea selecțiilor pentru biletul zilei este o provocare, mai ales dacă în ziua respectivă sunt multe evenimente. Nu ai cum să le analizezi pe toate așa cum trebuie. O soluție ar fi să apelezi la ponturile tipsterilor, dar nici așa nu este foarte simplu.

RomaniaTV.net
23 dec. 2019, 12:24
Cum alegi cele mai bune ponturi pentru BILETUL ZILEI

Pe Internet găsești numeroase site-uri pe care sunt postate ponturi. Ca să le alegi pe cele mai bune, trebuie să găsești tipsteri de încredere și să cunoști, la rândul tău, competițiile în care se joacă meciurile în cauză.

În primul rând, e important să joci online, pentru că tipsterii se inspiră din ofertele caselor de pariuri online și se raportează la cotele de acolo. În plus, poți plasa pariul în orice moment al zilei, de oriunde te-ai afla și nu vei plăti nicio taxă când vei paria.

Găsirea tipsterilor de încredere

Găsirea tipsterilor de încredere nu este o operațiune foarte dificilă. Ei trebuie căutați pe site-urile pe care sunt postate pronosticuri gratuite și care oferă o transparență totală în ceea ce privește performanțele din ultimele luni ale celor care dau sugestii de pariere. Statisticile vor fi cele reale, pentru că aceste site-uri nu au niciun interes să ascundă adevărul. În schimb, cei care vând ponturi trebuie să aibă cifre cât mai bune și se mai obișnuiește ca ei să șteargă pronosticurile în care au dat greș.

Așadar, dacă un tipster este constant pe profit, înseamnă că e bun de „selecționat” în lista ta scurtă. Poți urmări ce postează zi de zi pentru a-ți face propriul bilet sau poți intra direct într-o secțiune „Biletul zilei” de pe un site de pronosticuri, cum este https://pariurix.com/ponturi/biletul-zilei.

Argumentația pontului, un criteriu decisiv

Chiar dacă un tipster are cifre foarte bune, nu înseamnă că trebuie să trebuie să joci orbește toate sugestiile lui. În definitiv, el nu riscă nimic. Tu ești cel care investește bani în bilet. De aceea, este bine să fii atent la felul în care își argumentează pontul.

O analiză bazată doar pe informații statistice nu este tocmai de încredere. În schimb, sunt de luat în seamă analizele în care sunt incluse informații prin care tipsterul dovedește că are toate datele pentru o concluzie cât mai corectă (echipe probabile, absenți, grad de rivalitate dintre cele două echipe, elemente de atmosferă, elemente de culise ș.a.). În concluzie, cel care face sugestia de pariu trebuie să își dea silința și să fie bine informat. Oricine poate interpreta o statistică, chiar și cei care nu se pricep la sport.

Trebuie să cunoști, la rândul tău, echipele implicate și competiția în care se joacă meciul. Te va ajuta să depistezi ponturile care îți indică pariuri de valoare, iar un bilet cu mai multe selecții de valoare este idealul oricărui jucător.

De obicei, tipsterii de pe site-urile românești nu postează ponturi cu cote mai mici de 1.40. Așadar, nu există pericolul să fii tentat de selecții cu cote foarte mici. Ferește-te, însă, de cotele exagerat de mari, pentru că o regulă de bază este să plasezi doar pariuri realiste. Pe site-urile de încredere nu sunt postate sugestii de genul pauză/final, selecție care nu prea are ce căuta pe biletul zilei.