Cum ar acţiona Andreea Esca dacă fiica ei ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganu. Anunţul făcut de vedetă

Andreea Esca a vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica ei. Vedeta a declarat că nu i-a impus niciodată Alexei cu cine să aibă relații, însă mereu este atentă ca partenerii fiicei sale să nu aibă o influență negativă.

24 sept. 2021, 10:54
Cum ar acţiona Andreea Esca dacă fiica ei ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganu. Anunţul făcut de vedetă

Cum ar acţiona Andreea Esca dacă fiica ei ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganu.  Prezentatoarea a precizat că s-ar opune unei relații între fiica ei și celebrul manelist, dacă ar fi cazul vreodată.

Cum ar acţiona Andreea Esca dacă fiica ei ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganu. Anunţul făcut de vedetă

„Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, spune Esca.

Întrebată de Marius Manole dacă Alexa ar avea o relaţie cu Tzancă Uraganul, vedeta a exclus cu vehemenţă o astfel de situaţie.

„Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați.

Ştiu cine e Tzancă Uraganul. E primul în Trending pe Youtube”, a spus prezentatoarea.

După ce Alexia Eram a plecat să studieze la o universitate din Londra, iată că a venit și rândul lui Aris. Tânărul a fost admis la o universitate din Barcelona și abia așteaptă noua etapă din viața lui. Andreea Esca este foarte mândră de fiul ei, însă mărturisește că despărțirea de Aris a fost grea.

”A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie. Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceu, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el”, a mărturisit Andreea Esca.

Citeşte şi: Andreea Esca a dezvăluit lucrul pe care nu l-ar ierta niciodată: „Doar dacă ai murit poți să te scuzi”