Cum ar putea FCSB să piardă la masa verde partida cu Backa Topola din Europa League

FCSB a plecat miercuri spre Serbia, acolo unde va disputa joi partida din turul II preliminar al Europa League, împotriva formaţiei Backa Topola, echipă finanţată de guvernul maghiar.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 05:23
Cum ar putea FCSB să piardă la masa verde partida cu Backa Topola din Europa League

În urma depistării unui focar de coronavirus în cadrul clubului, nu mai puţin de şase membri ai staff-ului şi un jucător fiind infectaţi, sârbii ar putea apela la tertipuri pentru a forţa victoria la masa verde sau măcar pentru a-i obosi şi irita pe jucătorii români.

Concret, aceştia ar putea cere retestarea delegaţiei române la intrarea în Serbia, iar în cazul în care ar fi descoperite noi infectări, ar putea cere ca partida să nu se dispute şi să fie declaraţi câştigători cu 3-0 de UEFA. Chiar dacă nu ar apărea cazuri noi, procedura este oricum una destul de neplăcută.

„Ăsta poate fi un tertip al sârbilor, de care s-ar prevala oricine l-ar avea la îndemână în vederea obținerii unui rezultat pozitiv. Mai ales când știu că sunt inferiori valoric adversarului.

Deci, e posibil și asta. Nu știu să fie ei atât de haini la suflet, dar trebuie luat în calcul și asta. Să sperăm că nu se va întâmpla”, a spus agentul FIFA Florin Iacob, la Liga Digi Sport.

Citeşte şi: Sorin Cârţu povesteşte cum a trăit cu coronavirusul. „Rămâi sub un anumit stres, în special până în zilele 9 şi 11”