Cum ar trebui să se încalţe bărbaţii la prima întâlnire

434 de femei singure le-au oferit barbaților câteva sfaturi cu privire la incaltaminte. Femeile singure ii judeca pe barbati cu destul simt critic. Nu au tot timpul din lume pentru a afla care dintre barbatii din jurul lor le merita atentia, asa ca devin foarte atente la cateva elemente cheie pe care barbatii le exprima in timpul primelor intalniri.

RomaniaTV.net
19 mai 2016, 17:43
Cum ar trebui să se încalţe bărbaţii la prima întâlnire

Femeile acorda mare atentie hainelor pe care barbatii le poarta si in special pantofilor. 434 de femei si-au imaginat mai multe intalniri la cina cu barbati care poarta diferite tipuri de pantofi si au fost rugate sa spuna ce cred ele despre cei care ii poarta.

 

Potrivit acestui studiu, femeilor le plac pantofii din piele. Pantofii aflati in top 7 preferinte ale femeilor erau din piele. Femeile nu au avut vreo preferinta legata de piele in sine. Pur si simplu, pantofii din piele pentru care ele si-au manifestat preferinta aratau mult mai bine decat ceilalti, asa cum arata acesti mocasini pentru barbati.

Femeile detestă toate tipurile de sandale pe care le-au vazut. In opinia lor, sandalele par sa spuna: „nu am simtul stilului, nu sunt interesat de aceasta intalnire, nu te apreciez”. Dacă prima intalnire nu are loc la mare, printre scoici si in sunet de valuri, se pare ca barbatii ar trebui sa evite pur si simplu sandalele.

Potrivit kanald.ro, femeile au catalogat pantofii eleganti ca fiind mai barbatesti, iar barbatii care ii poarta au fost considerati, in cadrul studiului, mai experimentati si mai protectivi. Eleganta inseamna incredere in fortele proprii, iar increderea este una dintre cele mai apreciate virtuti masculine.