Cum arată acum Adina Asăvoaiei, tânăra supranumită „păpușă de la Glina”: „Viaţa mea s-a schimbat”

Cum arată acum Adina Asăvoaiei, tânăra supranumită "păpușă de la Glina". Are o poveste care a impresionat o ţară întreagă. A trăit într-o casă improvizată, la marginea Bucureștiului, însă destinul i-a surâs şi i-a schimbat total viaţa.

17 mart. 2022, 15:24

Cum arată acum Adina Asăvoaiei, tânăra supranumită „păpușă de la Glina”.  Frumusețea a fost cea care a dus-o pe culmile succesului, căci adolescenta a ajuns să aibă o carieră în modelling și chiar să participe la competiții internaționale.

Citeşte şi: Irina Columbeanu, viitor top model! Cum arată fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel la 15 ani FOTO

Cum arată acum Adina Asăvoaiei, tânăra supranumită „păpușă de la Glina”

Adina a mărturisit că viața i s-a schimbat radical după ce mai multe fotografii cu ea, de pe vremea când era doar un copil, au devenit virale pe internet. Acum a ajuns acum la vârsta adolescenței și se bucură de o carieră de succes în modelling.

Viaţa mea s-a schimbat în bine. Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă. Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional. Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri„, a declarat Adina la Exclusiv Vip.

Adolescenta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde face live-uri și ține legătura cu prietenii ei de pe Instagram. Chipul Adinei a suferit schimbări în ultima perioadă, tentată de artificiile pentru înfrumusețare, tânăra și-a pus gene false și și-a vopsit părul.

Adina participa la un festival în România, atunci când actuala ei impresară a zărit-o pe scenă. Femeia a fost de-a dreptul fermecată de frumusețea fetei, așa că a decis să o ajute să-și construiască o carieră în modelling: „Am văzut-o prima dată pe scena unui festival românesc, mi s-a părut impresionantă frumusețea ei. Am zis: ‘Wow! Fata asta chiar e frumoasă!’. Nu știam încă despre cine e vorba. Nu auzisem încă de povestea „Cenușăresei”. Mi-a plăcut de ea și mi-am propus să o ajut.„, a povestit Cătălina, impresara Adinei.