Şoc în showbiz, un model de 18 ani a murit de Covid. Era vaccinată cu schema completă

Valentina Boscardin, un model din Brazilia, a murit la doar 18 ani, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Tânăra era vaccinată cu ambele doze Pfizer.

14 ian. 2022, 19:44

Valentina Boscardin, un model din Brazilia, a murit la vârsta de 18 ani din cauza infectării cu COVID-19. Tânăra era vaccinată cu schema completă, însă a suferit o formă gravă a bolii.

Vestea tragediei a fost dată de mama sa, Marcia Boscardin, o cunoscută prezentatoare din Brazilia, care a postat o fotografie cu fiica ei şi un mesaj pe reţelele de socializare: „Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieţii mele. . La revedere si Dumnezeu să te primească cu braţele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer”.

O cunoscută alpinistă a murit în Munţii Bucegi, chiar de ziua ei: Voia să omagieze ziua de naștere a surorii sale gemene

“Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieții mele. La revedere și Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer.”

, a scris mama Valentinei în mediul online, potrivit publicației CNN Portugalia.

Din cauza infectării cu virusul SARS – CoV – 2, Valentina a avut foarte multe complicații, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Tânăra era internată într-un spital din Sao Paolo, Brazilia. Rudele și prietenii modelului nu-și pot reveni după această pierdere.

Valentina Boscardin era vaccinată cu ambele doze Pfizer, însă a dezvoltat o formă severă a bolii și a pierdut lupta cu COVID-19. Aceasta nu avea alte probleme de sănătate, potrivit informațiilor din presa internațională.

Mama ei, Marcia Boscardin, care este prezentatoare de televiziune în Brazilia, a anunțat tragica veste pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că o va iubi întotdeauna pe fiica ei și că se desparte de ea cu o mare durere în suflet.

Experiență terifiantă! O tânără aproape a murit după ce a mâncat risotto. De necrezut ce a putut găsi în mâncarea comandată!

Modelul din Brazilia s-a infectat cu coronavirus în perioada Crăciunului și a făcut o formă severă a bolii, iar complicațiile avute i-au cauzat, în cele din urmă, decesul.

Inițial, Valentina Boscardin a făcut pneumonie severă, după care a avut tromboză. S-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

Tânăra era pregătită să înceapă o carieră internațională în lumea modellingului, iar vestea morții ei a întristat pe toată lumea, mai ales pentru că avea o vârstă fragedă. Valentina își dorea să-i calce pe urme mamei sale, care a avut o carieră de fotomodel înainte să fie prezentatoare TV.


loading...
Partenerii noștri