Cum arată acum Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: „Nu sunt nostaligică”. Cu ce se ocupă acum fosta ştiristă

Andreea Liptak a plecat din studiourile de la PRO TV în urmă cu 8 ani. Prezentatoarea a făcut public pe o reţea de socializare cum arăta în urmă cu 18 ani și cât de mult i s-a schimbat viața între timp. Puţini ştiu însp ce face acum Liptak!

10 dec. 2020, 20:01
Cum arată acum Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: „Nu sunt nostaligică”. Cu ce se ocupă acum fosta ştiristă

Cum arată acum Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV. Andreea Liptak este cunoscută din vremea când prezenta Știrile PRO TV.  Au trecut opt ani de când a plecat de la PRO TV și viața i s-a schimbat la 180 de grade. Totuși, fosta prezentatoare nu poate da uitării vremurile când lucra la PRO TV.

Cum arată acum Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: „Nu sunt nostaligică”. Cu ce se ocupă acum fosta ştiristă

Andreea Liptak a făcut publică o fotografie din urmă cu 18 ani, pe când lucra la PRO TV, în perioada în care fostul președinte american George W. Bush a vizitat România.

‘Fotografia aceasta este din noiembrie 2002, când George W. Bush, pe vremea aceea președinte al SUA, a vizitat România. Îmi aduc aminte că a fost o zi gri și ploioasă, iar noi eram primii din linia de corespondenți PRO TV ai acelei zile, care transmiteam live. Eram la aeroport pregătiți pentru a suprinde aterizarea Air Force One și primul salut al lui George W. Bush.

Îmi amintesc că am transmis în direct, având în fața mea pe construcția cea mai joasă a aeroporului 2 lunetiști și probabil nu voi uita niciodată instructajul scurt primit din partea forțelor de securitate americane: Doamnă, pentru singuranța dumneavoastră și a echipei dumneavoastră, după ce vă ocupați poziția pe platforma de transmisie, vă sugerăm să nu pășiți mai mult de o jumătate de metru în nici o direcție și să nu faceți mișcări bruște până după momentul în care Domnul Președinte va intra în clădire.’ A fost o transmisie live reușită, cu vizibilitate slabă din cauza vremii și cu un vânt care ne-a cam scos din zona de confort.’, a spus ea.

Andreea Liptak a recunoscut că s-a gândit destul de mult la cei 15 ani pe care i-a petrecut ca ştiristă

„Aici sunt în carul de transmisiuni cu o parte din echipa de atunci (lipsesc 3 sau 4 colegi), nu mai știu dacă înainte sau după transmiunea în direct. Îmi aduc aminte că în interior era cald si bine. Și-mi mai aduc aminte că am fost singurii din presă poziționați acolo.  Nu sunt nostalgică, dar recunosc că ieri m-am gândit destul de mult la experiența celor peste 15 ani dedicați Știrilor PRO TV. În anul 2012 am plecat din PRO TV, la vremea aceea cu aproape o jumătate de viață petrecută acolo. ☺️”, a adăugat aceasta.

Citeşte şi: Un nou cuplu în lumea mondenă românească! Cu cine se iubeşte Florin Ristei