Un nou cuplu în lumea mondenă românească! Cu cine se iubeşte Florin Ristei

Veste bombă în showbizzul românesc! Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (29 de ani), concurentă la "X Factor", par să formeze un cuplu. Niciunul dintre ei nu a făcut vreo declaraţie oficială în acest sens, dar ipostazele în care aceştia pozează pe reţelele sociale sunt mai mult decât grăitoare.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 20:02

Florin Ristei şi-a transformat relaţia profesională într-un amoroasă, se pare. Cuplul Florin Ristei – Naomi Hedman nu pare să se mai ascundă. Imaginile pe care cei doi le publică pe reţelele sociale vorbesc de la sine.

După cum lesne se vede în imagini, cei doi se ţin în braţe, se distrează şi petrec mult timp împreună. Potrivit cancan.ro, aceştia şi-ar fi petrecut împreună o vacanţă exotică, iar Florin ar fi fost cel care i-ar fi făcut poze în jacuzzi superbei negrese. 

Florin Ristei a urcat și el pe Story un selfie în care își ține iubita în brațe. 

Citeste si Dan Bittman îndeamnă la revoltă: „Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile. Când ieşim, băieţi?”

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. La audiţiile “X Factor”, ea a interpretat “Fallin”, piesa cântăreței Alicia Keys, însă momentul nu a fost unul foarte apreciat de juraţi: ”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică.

Negresa a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet. Astfel, Naomi a reuşit să obţină 4 de DA şi merge în Bootcamp în grupa Deliei.