Cum arată acum „autostrada scufundată” din România. FOTO de pe şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu, lot 3

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Cătălin Homor, a inspectat timp de două zile, în 17 şi 18 august, şantierul lotului 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, supranumit "autostrada scufundată", pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic şi că termenul anunţat de autorităţi pentru redeschiderea circulaţiei poate fi respectat. Tronsonul ar trebui redeschis circulaţiei în luna septembrie. 

20 aug. 2016, 10:00

În perioada 17 – 18 august, directorul general al CNADNR SA, Cătălin Homor, împreună cu o echipă de specialişti din cadrul companiei, s-a aflat pe şantierul Autostrăzii Orăstie –Sibiu, lot 3.

Această vizită a avut drept scop urmărirea ritmului lucrărilor atât pe timp de noapte cât și pe zi și organizarea șantierului, precum și mobilizarea generală și calitatea lucrărilor.

„Am vrut să constat la fața locului care este ritmul lucrărilor. Vizitele pe șantiere vor fi din ce în ce mai dese pentru că prefer să discut cu cei responsabili la fața locului. Ritmul și monitorizarea proiectelor rămân principalele direcții. Odată cu refacerea corpului autostrăzii le-am cerut constructorilor să demareze lucrările și la celelalte puncte cu deficiențe astfel încât atunci când vom da în folosință lotul 3 să o putem face în condiții de maximă siguranță a traficului. Voi monitoriza în continuare cu mare atenție întreaga activitate pe șantier astfel încât să reușim să respectăm graficul de lucrări.”, a declarat Cătălin Homor, Director General al CNADNR SA, într-un comunicat de presă remis la redacţie. 


loading...