Cum arată acum boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”. Actorul este de nerecunoscut

Cum arată acum boierul Sumbul din "Suleyman Magnificul", unul dintre cele mai urmărite seriale turceşti. În distribuția lui au făcut parte nume celebre ale actorilor turci, printre care şi Selim Bayraktar.

04 apr. 2022, 23:09
Cum arată acum boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”. Actorul este de nerecunoscut
Cum arată acum boierul Sumbul din "Suleyman Magnificul"

Cum arată acum boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”. Anii și-au pus amprenta pe chipul actorului. S-a schimbat radical, are părul lung și grizonat, și-a lăsat barbă și pare cu totul o altă persoană.

Citeşte şi: Actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul în celebra telenovela turcească a devenit tatăl unei fetițe. Soția lui este la fel de faimoasă

Cum arată acum boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”

În anul 2013, Selim Bayraktar a oferit un interviu, în care a vorbit despre cum a ajuns să fie unul dintre cele mai importante personaje ale serialului. Întrebat cum a ajuns joace rolul boierului Sumbul din Suleyman Magnificul, el a spus că a fost interesat de proiect. Încă de la început se anunța  fi unul fabulos și de succes.

Timur Sevci, producătorul serialului, mi-a povestit despre proiectul “Suleyman Magnificul”, considerându- mă potrivit pentru rolul eunucului Sümbül. Proiectul se anunţa a fi unul fabulos şi nu m-am înşelat.

Familia a fost destul de reticentă în privinţa personajului. La fel şi prietenii apropiaţi. Cu toţii m-au sfătuit la început să nu accept rolul, pentru că se temeau că oamenii îmi vor pune eticheta, iar acest lucru mi-ar aduce un prejudiciu de imagine. Este adevărat că au existat câteva situaţii când fanii m-au întrebat dacă îmi plac femeile sau bărbaţii (văzându-l pe Sümbül), însă am privit detaşat situaţia.”, a declarat actorul, potrivit Libertatea.ro, în urmă cu mai mulți ani.