Cum arată acum fiica Lianei Stanciu şi a lui Mihai de la „Bere Gratis”. La 2 ani, Teodora se confrunta cu cancerul

Cum arată acum fiica Lianei Stanciu şi a lui Mihai de la "Bere Gratis". Teodora are acum 16 ani şi este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului. Primii ani de viaţă nu au fost uşori nici pentru ea, nici pentru părinţii ei.

05 aug. 2022, 09:33
Cum arată acum fiica Lianei Stanciu şi a lui Mihai de la „Bere Gratis”. La 2 ani, Teodora se confrunta cu cancerul
Cum arată acum fiica Lianei Stanciu şi a lui Mihai de la "Bere Gratis"

Cum arată acum fiica Lianei Stanciu şi a lui Mihai de la „Bere Gratis”. Cei doi aflau îngroziți în anul 2007 că fiica lor, care împlinea vârsta de doi ani, se confruntă cu o boală cruntă. La momentul respectiv, a fost inițiată o campanie de ajutorare, ca să poată să ajungă cu fetița lor în Austria la tratament, iar mai multe persoane publice le-au fost alături, contribuind cu diverse sume de bani.

Citeşte şi: Fructul minune care te vindecă de cancer. Este mai bun chiar şi decât chimioterapia

Cum arată acum fiica Lianei Stanciu şi a lui Mihai de la „Bere Gratis”

Din fericire, Teodora a câștigat lupta cu boala, iar acum este o adolescentă în toată regula. După acea perioadă grea, cele două vedete fac tot posibilul să ajute și alți copii care sunt diagnosticați cu această boală, așa că în anul 2009, Liana și Mihai au înființat o fundație umanitară, Fundația ”Teodora Georgescu”.

Deşi are părinți celebri, Teodora este foarte puțin expusă pe rețelele de socializare, pentru a avea o copilărie normală. De asemenea, Liana Stanciu a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica ei, Teodora, dar și despre activitățile pe care tânăra le are în prezent, la vârsta adolescenței.

Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: Nu te mai suport, ba eu, după care ne luăm în braţe: Am greşit! Am spus o prostie!, Şi eu! Te iubesc!, Şi eu! Pa!. Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri. Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine.

Teodora cântă, dar după ce a văzut cât de greu i-a fost tatălui ei în ultimii doi ani, nu cred că mai e atât de setată să cânte. Mai degrabă ar vrea să facă producţie muzicală”, a declarat Liana Stanciu.