Fructul minune care te vindecă de cancer. Este mai bun chiar şi decât chimioterapia

Există un fruct care face minuni în procesul de vindecare a cancerului. Acesta provine din pădurile tropicale din Africa, America de Sud şi Asia de Sud-Est.

20 iul. 2022, 12:28
Fructul minune care te vindecă de cancer. Este mai bun chiar şi decât chimioterapia

Fructul minune care te vindecă de cancer. Este vorba despre Graviola. În urma studiilor pe animale, oamenii de ştiinţă au observat că acest fruct are efecte comparabile cu terapiile de chimioterapie.

Fructul minune care te vindecă de cancer. Efecte incredibile asupra sănătăţii

Citeşte şi Consumă apă dacă vrei să slăbeşti. Câţi litri trebuie să bei pentru a te ajuta în dietă

Graviola creşte în copacii din pădurile tropicale din Africa, America de Sud și Asia de Sud-Est. Oamenii din aceste zone obişnuiesc să consume frecvent acest fruct.  Aceştia fac diferite sucuri şi smoothie-uri din pupa de Graviola.

Acest fruct tropical este bogat în vitamina C şi antioxidanţi care întăresc sistemul imunitar prin îmbunătățirea capacității de a se apăra împotriva agenților patogeni și prin promovarea distrugerii radicalilor liberi.

Anumite studii ale oamenilor de ştiinţă au arătat că acest fruct are efecte incredibile asupra cancerului. O cercetarea a renumiturlui Constantino Mazzanobile, de la Departamentul de Sănătate Mintală de la Universitatea din New York, arată că doi compuşi care se regăsesc în seminţele fructului tropical au efecte comparabile cu Adriamycin – un medicament utilizat pe scară largă în chimioterapie.

„Un compus din plantă a distrus selectiv celulele canceroase ale colonului cu o putere de 10.000 de ori mai mare decât adriamicina”, spune Domnul Mazzanobile, potrivit exquis.ro. 

De asemenea, cercetătorii de la Universitatea Purdue au descoperit că extractele din frunze de Graviola au eliminat celulele canceroase din cel puțin șase tipuri de cancer și au fost deosebit de eficiente împotriva celulelor cancerului de prostată și pancreatitei.

Studiile au arătat că extractul de Graviola pare să acționeze și asupra celulelor canceroase din colon și sân, lăsând intacte celulele sănătoase, ceea ce chimioterapia nu poate face.

Alte studii de laborator au arătat că extractele de Graviola pot ucide unele tipuri de celule canceroase hepatice.

Citeşte şi De ce e bine să consumi untură de porc. Are beneficii incredibile asupra sănătăţii