Cum arată acum fiica Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie. Maria are şapte ani şi locuieşte cu mama ei FOTO

Oana Mizil (47 de ani) și Marian Vanghelie (54 de ani) au devenit un cuplu acum mai bine de 10 ani, iar în septembrie 2015 a venit pe lume cea mai mare bucurie a lor, Maria. 

28 feb. 2023, 19:58

Cum arată fiica Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie. Cei doi și-au spus adio în toamna anului trecut, dar continuă să aibă grijă împreună de fiica lor, Maria, care a împlinit şapte ani pe 3 septembrie 2022.

Citeşte şi: Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de zece ani. Și-a luat fiica și a plecat din casa politicianului. „Sunt etape si etape în viață”

Oana Mizil a declarat, recent, că se înțelege de minune acum cu Marian Vanghelie, după ce s-au separat, având în vedere că au împreună și o fetiță, pe Maria. Chiar dacă nu mai există nimic din punct de vedere amoros între ei, nu au uitat, totuși, că sunt părinți.

„Suntem bine, și eu și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata, în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite”, a declarat Oana Mizil pentru Click!.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, avertizat prin SMS că va fi arestat! Oana Mizil aruncă bomba: „Soţul meu urma să facă dezvăluiri cutremurătoare despre statul paralel!”