Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de zece ani. Și-a luat fiica și a plecat din casa politicianului. „Sunt etape si etape în viață”

Marian Vanghelie și Oana Mizil au decis să se despartă, după ce un mariaj de zece ani.

05 nov. 2022, 19:18
Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de zece ani. Și-a luat fiica și a plecat din casa politicianului. „Sunt etape si etape în viață”

Marian Vanghelie și Oana Mizil au hotărât să-și spună adio și să meargă pe drumuri separate. Decizia vine la zece ani de la nuntă. Cei doi nu au fost căsătoriți și civil.

Au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste și au devenit și părinții unei fetițe, Maria, care acum are șapte ani. Păreau cei mai fericiți, cu o viață de familie perfectă, însă se pare că lucrurile nu stat chiar așa.

Au fost mereu destul de discreți în ceea ce privește viața personală și au ținut-o departe de ochii curioșilor. Odată cu trecerea timpului, au apărut și problemele în relația de cuplu, iar în cele din urmă cei doi au ajuns la despărțire de curând.

Probabil că relația lor a avut de suferit și mai mult în urma perchezițiilor la domiciliu și a arestului lui Marian Vanghelie.

Citește și Marian Vanghelie, primele declaraţii după ce DNA a anunţat că îl urmăreşte penal: „Au vrut să împuşte doi iepuri, pe mine şi pe Tudorache. Mi-e frică şi nu-mi e. Am avut 25 de dosare, am câştigat 20”

A mai fost un episod destul de delicat între cei doi. În vara lui 2021 au avut o altercație fizică, după ce Marian Vanghelie ar fi aflat că Oana a discutat cu un alt politician. Deși în cele din urmă părea că s-au împăcat și au trecut peste acel episod, acum aflăm că, de fapt, relația lor s-a destrămat și mai mult.

Potrivit unor surse, Oana Mizil și-a făcut deja bagajele și a plecat împreună cu fetița și cu mama sa din casa lui Vanghelie. Cei doi nu s-au căsătorit civil, așa că nu a fost nevoie de avocat sau judecător, despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă.

Oana Mizil nu a dorit să facă prea multe declarații pe seama acestui subiect, însă nici nu a infirmat zvonurile despărțirii. „Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”, a spus ea.

La rândul său, Marian Vanghelie a spus că o lasă pe Oana să vorbească despre acest subiect, lăsând să se înțeleagă că e complet indiferent.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click!.

Citește și Marian Vanghelie nu doreşte prescripţia pedepsei, deşi a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Ce a declarat fostul primar la Înalta Curte