Cum arată acum gemenele de la Indiggo. Gabriela și Mihaela Modorcea s-au mutat în America în urmă cu 15 ani

Cum arată și ce fac acum gemenele de la Indiggo. În anii 2000, Gabriela și Mihaela Modorcea făceau furori în peisajul muzocal autohton.

04 aug. 2023, 10:11

Gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea de la Indiggo au fost o prezență extrem de plăcută în peisajul muzical autohton, în anii 2000. Au debutat pe când aveau doar 12 ani, în seara de Crăciun a anului 1996, la TVR și Radio România Actualități cu „Colinde, colinde”, pe versurile lui Mihai Eminescu și muzica lui Romeo Vanica.

Primul album sub umbrela trupei Indiggo a fost lansat în anul 2000, cu piese precum „Nu-mi pasă”, „Clar de lună”, „E bine”, „Parfumul tău”, „Am eu grijă”, „La Indiggo”, „Dar să nu ne pară rău”, „Asta-i lumea”.

Citește și: Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski. Imagini cu preşedintele Ucrainei din perioada când era actor

Cele două au cunoscut repede succesul, iar în perioada 2003-2004 au fost remarcate și pe plan internațional, cu piesa „Hip Hop Jam”. Surorile Modorcea au plecat acum aproape 15 ani din țară și s-au mutat definitiv în America pentru a-și constui acolo o carieră.

Acum, gemenele de la Indiggo postează frecevnet iomagini pe rețelele sociale și arată foarte bine la vârsta de 38 de ani. Gabriela și Mihaela fac antrenamente în aer liber și călătoresc adesea prin America. Acestea visează să devină actrițe celebre.

Nu au renunțat nici la muzică, dar și-au schimbat stilul, acesta fiind acum unul devoțional. Au explorat zona religioasă în ultimii ani, iar în 2021 au lansat piesa „Christ is Risen, Alleluia”, de pe albumul „Church of Love”, compusă și orchestrată de ele.

Surorile Indiggo, pasionate de actorie

Surorile Modorcea predau cursuri de pictură pe articole vestimentare și cursuri de dans oriental și dans modern, numit „hip-hop belly dance”. Au făcut studii în domeniul actoriei în Germania, apoi în SUA, acolo unde au rămas definitiv și și-au continuat cariera.

Citește și: Cum le dă peste nas Irina Nicolae fostelor colege din trupa A.S.I.A. Ce s-a întâmplat după concertul de reunire a trupei, de la Sala Palatului

În 2008, au participat la „America Got Talent”, unde au cântat melodia „New York, New York”. Au urcat pe scenă machiate strident, cu rochii provocatoare, fiind criticate dur de juratul David Hasselhof pentur aceasstă apariție.

Au apărut și în câteva filme și seriale de la Hollywood, printre care „Van Wilder 2” și „Law&Order: Special Victim Unit”.

În 2016, Mihaela Modorcea și-a lansar primul roman în engleză, la New York, „Wicked Clone or How To Deal With The Evil”.