Cum arată acum Laura Andreşan, la un an de când a devenit mamă. Soţia lui Grasu XXL nu mai este de mult o BOMBĂ SEXY

De13 ani, Laura Andreşan nu mai este în atenţia publicului şi asta pentru că s-a axat pe relaţia ei cu grasu XXL, cu care are şi o fetiţă de aproximativ un an.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 05:42

Chiar dacă viaţa de acum nu seamănă deloc cu ce era obişnuită atunci când se afla în lumina reflactoarelor, Laura este extrem de fericită cu alegerile sale şi mai ales de micuţa ei. Recent, a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în timp ce se plimba cu fetița și nu putem să nu recunoaştem că faţa îi radiază de fericire!

Citeşte şi: Laura Andreşan a născut o fetiţă. L-a făcut tată pe Grasu XXL

În anul 2007, a decis să renunțe la aparițiile în spațiul public și s-a specializat în psihologie. Fostă jurnalistă și cântăreață, Laura Andreșan s-a axat totodată și pe familie, astfel că, în luna iunie a anului 2019, ea și Grasu XXL au devenit părinți pentru prima dată.

În urmă cu 10 ani, Laura Andreșan era considerată o bombă sexy a showbizului românesc. Femeia dădea lecții sexuale atât în online, cât și în privat bărbaților. Pe atunci, Laura era numită ”profă de amor”, fiind cu totul dezinvoltă și fără inhibiții în ceea ce privește latura sexuală.

„Alteori nu vrei povesti cu printi, ci fraze….cu in mortii tai de curva nenorocita, sau intrebari de genul …zi-mi mai vrei, zi-mi ca vrei…vrei a….”, scria Laura Andreșan în urmă cu mai bine de 10 ani pe blogul său personal dedicat sexului.

După ce l-a cunoscut pe rapperul Dragoș Nichifor (38 de ani), alias Grasu XXL, vedeta s-a potolit treptat, devenind o femeie ”de casă” cu pofte mult mai decente.