Cum arată acum Mariana Buica, cea mai grasă femeie din România. A slăbit incredibil de tare

În urmă cu şapte ani, Mariana Buică avea 25 de ani și era considerată cea mai grasă femeie din România. Femeia era cunoscută de toată lumea deoarece ajunsese să cântărească 240 de kilograme.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 06:59

Originară din Maglavit, județul Dolj, Mariana a reușit să slăbească cel puţin 100 de kilograme, după mai multe operații și o dietă destul de strictă. „Cea mai grasă femeie din România” se îngrijește singură, dar şi pe cei doi copii pe care îi creşte fără tată.

 Am 130 de kg acum. Am slabit 104 kg in 10 luni. A fost dorinta mea cea mai mare, mi s-a indeplinit. E o schimbare. Nu as mai putea sa duc acum 100 de kg, imi mai aduc aminte cu mergeam acasa sprijinita de pereti si ajutata de mama. Ajutata la incaltat, sa fac baie, in absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi”, spunea Mariana Buică în 2014.

Voia să se sinucidă din cauza greutăţii

Mariana Buica a fost la un pas de moarte din cauza greutăţii. Voia să îşi ia viaţa pentru că nu mai reuşea să slăbească, deşi făcea eforturi în acest sens.

Medicii spun că m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana la vremea respectivă

Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, mai spunea aceasta.


loading...