Cum arată acum Noah, fiul în vârstă de 11 ani al lui Nadine. Cu ce se ocupă vedeta în Franţa FOTO

Nadine Voindrouh, 45 de ani, are un fiu, Noah, în vârstă de 11 ani, care face sport, mai exact scrimă. Vedeta a părăsit România, însă imediat după ce a obținut diploma de bacalaureat, iar acum are o afacere în Franţa.

21 nov. 2022, 22:06

Nadine s-a făcut remarcată încă din 1995, când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. Recent, aceasta a ales să trăiască în Franța, unde deține o afacere de succes. Vedeta locuiește alături de soțul și copilul ei, Noah, care este un adevărat sportiv de viitor, fiind legitimat la un club de scrimă.

Citeşte şi: Nadine, situaţie bizară în Franţa. Vedeta a fost certată că a consumat prea mult curent electric

Nadine a postat pe rețelele sociale mai multe poye cu Noah, după ec acesta i-a cerut voie să spună un banc cu negri! „Copilul meu mă întreabă: Mami, pot să-ti spun un banc cu negrii? CI TU BRUTUS?!” 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ …i -m dat voie și am și râs, dar i-am spus ca în general nu tolerez. A zis că știe, că de aia a întrebat. Bancul era bun, trebuie sa recunosc”, a scris Nadine pe Instagram alături de imaginea cu Noah.

Citeşte şi: Nadine o face praf pe vedeta de la TVR. „Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”

Acum ceva vreme, Nadine a dezvăluit că a ales să plece în Franţa atât pentru ea, cât și pentru cel mic. „Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate. Avem un business de familie, dar ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permis această relocare”, a spus Nadine.