Nadine o face praf pe vedeta de la TVR. „Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”

Derapajele lui George Buhnici legate de "celulita şi vergeturile" femeilor care merg la plajă au stârnit reacţii dure. Totuşi, acesta şi-a găsit un susţinător în persoana Marinei Almăşan, realizatoarea de TVR inflamând și mai mult valul de reacții din mediul online.

22 iul. 2022, 19:40
Nadine o face praf pe vedeta de la TVR. „Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”
Nadine o face praf pe Marina Almăşan

Nadine o face praf pe vedeta de la TVR. Aflată în Franţa, Nadine a luat și ea poziție şi a defiinţat-o pe Marina Almăşan. „Este important de știut că tulburările alimentare, depresiile, suicidul la adolescenți, la tineri, vin și din astfel de mesaje publice de la persoane care se bucură de popularitate – ele validând nesiguranțele/îndoielile lor – o spun studiile, nu eu. Rata mortalității în aceste cazuri este sfâșietor de mare, și de aceea trebuie să echilibram mesajele acestor oameni, să luăm atitudine, așa cum văd că deja se întâmplă”, este de părere Nadine. „Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almașan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”, este concluzia lui Nadine, după ce a lecturat postarea vedetei TVR.

Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. N-a mai rezistat!

Marinei Almășan a spus că „Libertatea de expresie este la fel de valabilă ca si libertatea de a-ţi expune epiderma la soare”, iar replica a venit imediat. „Când ai peste un milion de urmăritori, si când nu știi sigur cine este influențat de libertatea ta de exprimare, trebuie să fii responsabil de ceea ce spui. Cine are de suferit că oameni „în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor” stau la plajă, în comparație cu afirmațiile lui Buhnici? Când afli răspunsul vezi că libertatea de expresie nu mai este egală cu statul pe plajă. Almășan continuă: „Prost nu e cine vinde, ci cine cumpără”. Cine ne pune să citim ceea ce nu ne place? Suntem cumva masochiști? Eu, la 45 de ani, schimb blogul neatinsă de libertatea de expresie a nimănui, însă ce ne facem cu toți tinerii care nu au experiență de viață? Care nu știu să aleagă o informație bună de una… gunoi? Internetul nu este reglementat, dar va fi, însă până atunci, repet, cine plătește prețul acestei lipse de responsabilități din spațiul virtual / social? Pentru că da, din păcate, ei, adolescenții, tinerii, sunt „proștii” care „cumpără” astfel de mesaje bolnave. Câți adolescenți citesc părerile influencerilor? Câți oameni care nu au avut șansa de a învăța să discearnă între bine și rău se lasă influențați de aceste păreri? Ce concluzii trag ei în urma unor astfel de mesaje? Ce vor crede despre ei înșiși, despre lumea în care trăiesc, despre viitorul lor? Trebuie să ne pese, trebuie să ne punem aceste întrebări, dacă vrem să nu ne moară copiii din cauza drogurilor, sau dacă nu vrem să avem copii alcoolici, sau copii nefericiți în general. Când nu știi cine este afectat de mesajul tău, atunci te abții!”, mai susţine Nadine.

Adevărul despre plecarea lui George Buhnici de la Pro TV. Câţi bani câştigă din YouTube

„Mult rău faceți cu asemenea mesaje! Cuvintele voastre (Almășan & Buhnici) sunt ca o armă folosită împotriva celor tineri, care au nevoie să știe, DE FAPT, că noi ăștia mai „bătrâni” ne zbatem să construim pentru ei, și pentru noi, o lume mai sigură, în care avem toți loc, indiferent de cum arătăm, fie în online, fie în viața de zi cu zi. O lume în care sunt acceptați si respectați pentru cine sunt ei ca oameni, nicidecum pentru cum arată. Scopul este ca tinerii să se concentreze să trăiască în echilibru, atât fizic, intelectual, cât și emoțional. Eu nu v-aș citi, și nici n-aș reacționa, dar mă înspăimântă gândul că văd gunoi printre flori și nu fac efortul să-l arunc la coș. Mă refer la părerile voastre, nu la voi ca oameni. Am învățat să fac diferența între om și comportamentul său”, a încheiat Nadine.