Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot. A fost fotografiat la un eveniment

Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot. În 2019, a divorțat după o căsnicie de 21 de ani și a luat calea bisericii. Fostul actor a urmat Seminarul Teologie și i-a luat mulți ani să aleagă între a merge pe calea preoției sau a rămâne actor.

28 sept. 2021, 09:49
Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot. A fost fotografiat la un eveniment
Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot

Cum arată acum Ovidiu Cuncea. Mare parte din viață a fost prins între Teologie și Teatru, dar nevoia de a fi și mai aproape de Dumnezeu a învins. Deși a luat calea bisericii, se pare că nu a renunțat de tot la lumea artistică.

Citeşte şi: Ovidiu Cuncea a divorţat după 21 de ani de căsnicie şi s-a făcut preot. „Era mai rău să fi trăit înşelat”

Cum arată acum Ovidiu Cuncea

Recent, le-a făcut admiratorilor o supriză și a apărut la Gala Cineaștilor şi a fost foarte încântât să-și revadă foștii colegi de breaslă, dovadă că nu i-a uitat.

Actorul a zâmbit permanent la eveniment. A renunțat la straiele preoțești și a îmbrăcat un costum special, de culoare gri, pentru acest eveniment. Printre fostele sale colege s-au numărat Eugenia Șeraban și Monica Davidescu.

Când în inimă intră credința, începi să nu mai ai liniște. Eram în 1994, atunci am intrat la Seminarul Teologic, dar eu am mai dat și în 1983, dar am picat… atunci era și o perioadă foarte ciudată. Toată lumea voia să te îndepărteze de Teologie.

Era destul de complicat, atunci când am dat examen a fost o chestie de curaj, de revoltă, eu eram între Teatru și Teologie…

Apoi mulți colegi au făcut Teologie, printre care și Silviu Biriș, atunci era ca o chestie pe care o făceai cu mare curaj.

Știu că s-a făcut sedință publică să mă dea afară din UTC și da, m-au dat afară. Pe tata, care lucra în Libia, l-au chemat și l-au luat la întrebări.

Tata a zis atunci că soția a decis, că el nu știa nimic, totul ca să salveze situația. Toată viața mea am avut dilema de a mă hotărî între Teatru și Teologie”, declara Ovidiu Cuncea la Prima TV.