Ovidiu Cuncea, transformare radicală! Cum arată acum actorul care a divorţat după 21 de ani de căsnicie şi s-a făcut preot

Ovidiu Cuncea este unul dintre persoanele publice care şi-a schimbat radical viaţa. A renunţat la actorie, a divorţat după 21 de ani de căsnicie şi a ales să se facă preot.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 07:14

Fostul artist este transformat total, însă se poartă la fel de elegant. Recent, a fost surprins de paparazzi Spynews, într-o ținută all black, cu sacou bleu deasupra. Fosta vedetă a plimbat câinele şi a demonstrat că este o persoană extrem de educată, strângând nevoile animalului.

 

Ovidiu Cuncea a divorţat anul trecut

Ovidiu Cuncea a divorțat în vara anului 2019, după 21 de ani de căsnice. Soția actorului a depus cerere de divorț în februarie, unul dintre motivele importante fiind acela că Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii.

Citeşte şi Ziua ţine slujbe, noaptea urcă pe scenă

Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină., a povestit la acel moment Ovidiu Cuncea.

Culmea, după divorț, copiii săi, de 20 și 21 de ani, au ales să rămână alături de tatăl lor. „Ne vedem seară de seară, mâncăm împreună dimineața, râdem, ne întrebăm ce am mai făcut. Eu cu Sara (fiica lui – n.r.) avem aceeași meserie ( ambii sunt actori – n.r). Ea joacă și la Teatrul Național. Avem multe lucruri comune. Copiii mei vor să mă vadă fericit. De Crăciun au vrut să stea mai mult cu mine, de Revelion, au stat numai cu mine. Vor să-mi fie bine„, a mai măturisit actorul-diacon.