Cum arată acum protagoniștii din „Betty cea urâtă”. Telenovela care a făcut recorduri de audiență revine după 20 de ani

"Betty cea urâtă", una dintre cele mai urmărite telenovele în România, dar şi în lume, va avea o continuare și îi va avea în prim-plan pe aceiași protagoniști din 1999, Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello.

11 iul. 2023, 08:17
Cum arată acum protagoniștii din „Betty cea urâtă”. Telenovela care a făcut recorduri de audiență revine după 20 de ani
Cum arată acum protagoniștii din "Betty cea urâtă". Telenovela care a făcut recorduri de audiență revine după 20 de ani

Cum arată acum protagoniștii din „Betty cea urâtă”. Celebra telenovelă columbiană va spune povestea de astăzi a personajului Beatriz Pinzon Solano, la 20 de ani de la finalul serialului original. Noua serie va fi disponibilă în 2024 pe o platformă de streaming.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, rol principal într-un film care va ajunge pe Netflix. „Aşa se închide un cerc frumos al vieţii mele!”

Noua poveste aduce detalii despre căsătoria dintre Betty şi Armando, precum şi relația celor doi cu fiica lor adolescentă, Mila. În plus, fiecare dintre cei doi protagoniști se întreabă dacă decizia luată acum două decenii îi face cu adevărat fericiți.

Ana Maria Orozco (50 de ani) și Jorge Abello (55 de ani) au transmis și un mesaj comun pe rețelele sociale, fanii fiind încântaţi de apariţia celor doi: Ana Maria Orozco imită la fel de bine celebru râs al personajului ei, iar Jorge Enrique Abello are părul grizonant, dar și-a păstrat șarmul care a cucerit-o și pe Betty!

Citeşte şi: Cum arată Joana Benedek, celebra româncă din telenovele, la 51 de ani. S-a căsătorit anul trecut

Yo soy Betty, la fea” a ajuns în 180 de țări, dublată în 15 limbi și adaptată în 28 de state. Apare și în Cartea Recordurilor ca fiind „cea mai de succes telenovelă din istoria televiziunii”.