Cum arată acum Valentin Dinu de la Românii au talent. Artistul a revenit în atenţia publicului după ce a lansat o piesă cu Theo Rose

În 2011, un angajat într-o spălătorie auto impresiona până la lacrimi juriul de la Românii au talent. Valentin Dinu a ajuns până în finală, dar a pierdut în faţa lui Adrian Ţuţu.

11 iun. 2021, 11:41

Cum arată acum Valentin Dinu de la Românii au talent. Valentin s-a născut pe 17 martie 1989 în Ploieşti, într-o familie de muzicieni cu cinci copii. A lucrat ca spălător de maşini pentru a-şi întreţine familia. Viața tânărului s-a schimbat complet după participarea la show-ul de talente. Recent, a scos o piesă împreună cu Theo Rose.

În ultimii ani, Valentin Dinu a cântat la evenimente private, la nunți, la botezuri.

Valentin s-a căsătorit la 19 ani, iar în scurt timp a venit pe lume băieţelul lui Dragoş Andrei. În 2011, când a ajuns pe scena Românii au talent, tânărul visa să aibă casa lui, pentru că, la acel moment, locuia alături de părinții soției sale.

Locuim în casa socrilor că nu ne putem permite să plătim chirie. Mi-aş dori foarte mult să le pot cumpăra o casă’, spunea Valentin Dinu în 2011.

Citeste si Viorica de la Clejani: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”

Între timp, Valentin a divorţat de prima soţie şi a vrut să obţină custodia băiatului. A solicitat acest lucru în instanţă, în toamna lui 2019. Din nefericire, completul de judecată s-a desfiinţat după câteva luni, iar artistul a decis să renunţe şi să-şi rezolve situaţia în privat, cu mama copilului lui.

În prezent, copilul locuieşte la fosta soţie a lui Valentin, care s-a recăsătorit.

Ruptura în fosta mea căsnicie a avut loc înainte de Românii au talent. Am hotărât să divorţăm de comun acord pentru că nu ne mai înţelegeam, însă motivele pentru care ne-am separat, prefer să nu le fac publice şi să rămână doar înte noi. Băieţelul locuieşte cu mama lui şi cu actualui ei soţ. Nu am stabilit un program strict de vizite pentru că am rămas în relaţii foarte bune şi îl pot vedea oricând. Îmi petrec mult timp cu el şi fac tot posibilul ca băieţelul meu să nu-mi simtă niciodată lipsa„, declara Valentin la acel moment.

Citeste si Drama Ancăi Serea. A dus-o de urgență pe mama ei la spital.”S-a simțit destul de rău cu sănătatea”. Vedeta însăși suferă de o boală în secret

Cum arată acum Valentin Dinu de la Românii au talent

Acum, el a revenit în forță și a luat pe toată lumea prin surprindere. Theo Rose a postat pe contul ei de YouTube o melodie cântată alături Valentin, „Păcatul meu”, piesă ce a intrat direct în trending, ocupând locul doi.