Drama Ancăi Serea. A dus-o de urgență pe mama ei la spital.”S-a simțit destul de rău cu sănătatea”. Vedeta însăși suferă de o boală în secret

Anca Serea a transportat-o de urgență pe mama ei la spital, după ce femeia a început să se simtă rău și niciun tratament aplicat acasă nu a dat rezultate.

10 iun. 2021, 20:01

Anca Serea a trecut prin momente extrem dramatice, după ce mama ei a început să se simtă rău, iar vedeta a trebuit să o ducă de urgență la spital. Anca Serea a menționat că cea care i-a dat viață a avut nevoie de intervenția unui medic cardiolog, iar fanii sunt de părere că mama ei a avut probleme cu inima.

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai multe spitale. (…) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa”, a declarat Anca Serea pe Instagram.

Vedeta o idolatrizează pe mama sa și o consideră o bunică minunată pentru cei șase copii. Mama Ancăi Serea a mărturisit la o emisiune TV că frumoasa prezentatoare a fost un copil foarte cuminte.

„Anca a fost un copil foarte cuminte. Sunt putin insistenţă şi exigenţă, îmi pare rău pentru asta. Nu am avut probleme cu ei şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta„, a afirmat mama Ancăi, conform Spynews.

Anca Serea suferă de o boală de care nu poate scăpa: „Niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut”

Anca Serea se confruntă ea însăși cu o boală destul de gravă, încă de la vârsta de 19 ani și a ajuns de mai multe ori la spital din această cauză. Vedeta suferă de anemie, o afecțiune care poate cauza foarte multe probleme în viața de zi cu zi și necesită monitorizare constantă.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate”, a dezvăluit Anca Serea.