Cum arată Alina Stoica, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania. Ea este ”Regina Madridului”

Cum arată Alina Stoica, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania. Românca supranumită şi ”Regina Madridului” și-ar fi ridicat un adevărat imperiu din activități de proxenetism, începând cu anul 2015.

01 apr. 2023, 15:50
Cum arată Alina Stoica, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania. Ea este ”Regina Madridului”
Cum arată Alina Stoica, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania

Cum arată Alina Stoica, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania. ”Eu sunt Alina, nu puteți lucra aici fără să plătiți. Eu sunt legea, iar dacă nu plătiți, voi trimite să fiți torturate până veți muri”, le-ar fi spus femeia unor românce care veniseră în Spania să se prostitueze.

Una dintre acesta le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost bătută, sechestrată și amenințată cu un cuțit de Alina şi oamenii ei. În afară de acesta, zeci de femei, majoritatea românce, ar fi fost obligate să se prostitueze şi asta pentru că Alina primea un procent considerabil.

Citeşte şi: Cei mai periculoși interlopi din România, eliberați din închisoare. Bairam și paranghelie de zile mari la poarta penitenciarului

 Alina Stoica, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania

În urmă cu câteva luni, ”Regina Madridului” a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru proxenetism, șantaj și amenințări. Sentința a fost dată de un tribunal din capitala Spaniei.

Femeia fusese arestată în 2021, după ce două femei au denunțat-o că le cerea 100 de euro săptămânal, pentru a le permite să-și desfășoare activitatea în zonele controlate de ea. Cele două victime au fost incluse într-un program de protecție, și au depus mărturie împotriva ”Reginei Madridului”, la procesul în urma căruia aceasta a fost condamnată, scrie Adevărul.ro.

Alina Stoica este văduva temutului interlop Dorel Hanea, găsit mort în 2015, într-o cameră de hotel din Mexic. După decesul acestuia, Alina și-a tatuat chipul bărbatului pe omoplat. Ulterior, i-a preluat și toate ”afacerile”. Gruparea pe care ”Regina Madridului” o avea în subordine ajunsese, la un moment dat, la 400 de oameni.